Başvurular

İşkur 100 Bin İşçi Alımı Gerçekleştirecek !! 2022

İşkur 100 Bin İşçi Alımı Gerçekleştirecek !! 2022, iş başvuru bölümüzde İşkur 100 Bin İşçi Alımı Gerçekleştirecek !! ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İşkur 100 Bin İşçi Alımı Gerçekleştirecek !! başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İşkur 100 Bin İşçi Alımı Gerçekleştirecek !!

Nitelikli eleman sorunu ülkemizde her geçen gün artmakta ve iş sahipleri nitelikli eleman bulmakta bi hayli zorluk çekmektedir. Bu durumun farkında olan ve çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştiren İŞKUR, 2016 yılı içinde nitelikli eleman olarak toplamda 100 bin işçi alımı yapmayı planlıyor.

İŞKUR 100 Bin İşçi Alımı

Küçük işletmelerde eleman yetiştirmede mühim bir yere sahip olan ustaçırak dönemi ağır ağır tarihe karışıyor. Bu durum da nitelikli eleman yetiştirmede büyük sorun teşkil ediyor. İŞKUR bu doğrultuda eğitim programlarının kapsamını genişletti ve nitelikli eleman sayısını arttırmayı hedef aldı. Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) artık 2 çalışanı olan firmalara da eğitim verecek. Bunun yanında işletmeler iş yönetim değerini arttırmada profesyonel destek alırken, kurum özel sektörün eleman gereksinimini karşılamak için meslek kursları açacak.  Bilindiği üzere eğitimlerden yararlanabilmek için önceden en az 5 çalışana sahip olmak gerekmekteydi. Lakin yeni sistemde 2 çalışanı olan firmalar bu hizmetten yararlanabilecek.

İŞKUR gelecek 3 sene içinde minimum 3 milyon insana iş olanağı sunmayı hedef edinmiş durumda. Doğru işi doğru kişi ile buluşturmayı hedef edinen İŞKUR iş başvurusu yaparak, karşınıza çıkacak olan iş fırsatlarından faydalanabilirsiniz. İŞKUR kurslarına nasıl başvuru yapabileceğinizi yine diğer bir makalemizde geniş bir şekilde olarak ele alacağız.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu