Başvurular

İŞKUR Kamu Grubu Memur ve İşçi Alım İlanları (Aralık 2018)

İŞKUR Kamu Grubu Memur ve İşçi Alım İlanları (Aralık 2018), iş başvuruları bölümünde İŞKUR Kamu Grubu Memur ve İşçi Alım İlanları (Aralık 2018) ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. İŞKUR Kamu Grubu Memur ve İşçi Alım İlanları (Aralık 2018) ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

İŞKUR Kamu Grubu Memur ve İşçi Alım İlanları (Aralık 2018)

Kamu kurumları, Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladıkları alım ilanları ile memur ve işçi alımları yapmaya sürdürmektelar. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda bulunan memur pozisyonlarına KPSS puan sıralaması esasına göre başvuru yapılırken işçi kadrolarına başvurular için mesleki yeterlilikleri sağlamak yeterli oluyor. 

Peki adaylar söz konusu alım ilanlarına başvurularını nasıl yapacaklar?

Kamuilanlari.com olarak söz konusu alım ilanlarına dair tüm ayrıntı kısmı siz değerli okurlarımıza aşağıda aktarıyoruz. 

İŞKUR KAMU GRUBU PERSONEL ALIM İLANLARI

İŞKUR üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapacağını duyuran 9 farklı kamu kurumu yer alıyor. Bu kurumlar çeşitli koşullara sahip adaylar içinden ilan edilen kadrolarda memur yahut işçi alımı yapacaklarını açıkladılar. 

Bu bağlamda bu kurumların listesini siz değerli okurlarımıza aktarıyoruz. İşte memur yahut işçi alımı yapacağını açıklayan kamu kurumları.

Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı, Eti Maden İşletmeleri Genel Müd.Kırka Bor İşletme Müd., Devlet Opera Ve Balesi Genel Müdürlüğü, Bartın Üniversitesi Rektörlüğü, Çan Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı, Öğretmen Evi Ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, Tarsus Belediyesi, Sİvaslı Belediye Başkanlığı, Ören Belediye Başkanlığı

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Yukarıda bulunan kamu kurumları yayımladıkları ilanlarda, ” Cankurtaran, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Muhasebe Meslek Elemanı, Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, Metal İşleri Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni, Proses İşçisi, Şoför-Yük Taşıma, Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi Büro İşçisi, Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi, Bilgisayar İşletmeni (Operatörü) ” kadrolarından memur yahut işçi alımı yapacaklarını açıkladılar. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Adayların sağlamaları gereken başvuru koşullarını ilandan ilana değişmekte olup genel başlıkları ile şu biçimde,

Adayların sağlaması gereken genel şartlar içinde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun48’ind maddesinde gösterilen şartları taşımak. Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf yahut tecilli olmak.  657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılmış olmak, 

Özel şartlar ise KPSS’den talep edilen puan türünde asgari puana sahip olmak. Öğrenim şartını sağlamak, Varsa yaş ve deneyim koşullarına haiz olmak.

İLANLARA NASIL ULAŞILIR?

Yayımlanan ilanlara ulaşmak isteyen adaylar aşağıda bulunan bağlantıya tıklayacaklar, ardından açılan sayfa üzerinde iş yeri türü yazan yeri kamu olarak işaretleyip ara butonuna basacaklar. 

İŞKUR İş İlanları Sayfası için TIKLAYINIZ

Personel Alım İlanlarından anında haberdar olmak için;

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu