Başvurular

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

istanbul_29_mayis_universitesiistanbul_29_mayis_universitesi

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İş Başvuru Formu

İstanbul 29 Mayıs İş Başvurusu yaparak İstanbul 29 Mayıs’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda İstanbul 29 Mayıs iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Üniversitemiz, geçmişi ve bugünü bilimsel bakışla analiz edip sağlıklı biçimde anlamayı ve ulaştığı sonuçları insanlıkla paylaşmayı esas alarak, bilgi üretiminde ve yükseköğretim alanında örnek ve ileri gelen üniversitelerden biri olmayı hedefler.

Farklı inanç ve kültürlere mensup bireylerin yüzsenelerdır bir arada yaşadıkları, medeniyetlerin buluşma noktası İstanbul’da kurulmuş olan üniversitemiz, özgün araştırmalarla insanlığın bilimsel birikimine katkıda bulunmayı ve bunu sağlayabilmek için yetkin araştırmacı ve bilim insanları yetiştirmeye ağırlık vermeyi hedeflemektedir.

İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, 2010-2011 Akademik senesinde Felsefe, Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı Programlarına öğrenci alarak eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış, 2012-2013 akademik senesinden bu yana aynı bölümlere yerleştirilen öğrenciler için “Zorunlu İngilizce Hazırlık Sınıfı” açılmıştır. 2014 – 2015 Akademik senesinden bu yana Edebiyat Fakültesi lisans programlarının öğrenim dili kısmen (en az %30) İngilizce olacaktır.

Başvurmak için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu