Başvurular

İstanbul Bilim Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

İstanbul Bilim Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde İstanbul Bilim Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. İstanbul Bilim Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İstanbul Bilim Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

istanbul-bilim-universitesiistanbul-bilim-universitesi

İstanbul Bilim Üniversitesi İş Başvuru Formu

İstanbul Bilim İş Başvurusu yaparak İstanbul Bilim’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda İstanbul Bilim iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

T.C. İstanbul Bilim Üniversitesi 28 Mart 2006 Tarihli ve 26122 Sayı No. lu resmi gazetede yayımlanan (Kanun No. 5475 Kabul Tarihi: 22.03.2006) kanun ile Türk Kardiyoloji Vakfı aracılığıyla kurulmuştur.

Amacımız, insan sevgisi, kardeşlik ve pozitif bilimin yol gösterdiği doğrultuda, araştırmaya ve gelişmeye açık, dürüst, ilkeli ve uygar gençlerin topluma kazandırılması için elimizdeki her türlü olanağı kullanmaktır. Hedefimiz; gençlerimizin kendilerine güvenen, sorgulayan, problem çözebilen ve çok kültürlülüğü benimseyen, hoş görülü bireyler olarak sağlık alanında yetişmeleri ve ileri çalışma yaşamları boyunca, gerek ulusal, gerek ülkeler arası arenada rahatlıkla yarışabilecekleri yeterli bilgi, deneyim ve donanım kazanmalarıdır.

Misyonumuz, çağımızın tüm sağlık poblemleri ve gerçeklerini anlayan, benimseyen, yeterli çevre bilinci gelişmiş bir SAĞLIK İNSAN GÜCÜ oluşturma maksadıyla, gerekli eğitim ve öğrenim için, maddi manevi her türlü yardımı sağlamak ve yol göstermektir. Unutmayalım ki SAĞLIK en kıymetli hazinemizdir.

Başvurmak için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu