Başvurular

Anemon Hotels İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Anemon Hotels İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde Anemon Hotels İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. Anemon Hotels İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Anemon Hotels İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

Türkiye’de Doğduk Türkiye’de Büyüyoruz. Born in Turkey raise in Turkey  Anemon Otelleri, halen Türkiye’nin yerli sermayeli en yaygın otel zincirlerine sahiptir. Ana iş odağı şehir otelciliği olan Anemon Otelleri olarak hizmet anlayışımız Seyahat eden iş adamlarına rahat konaklama deneyimi ve olduğu bölgede kongre, toplantı ve davetler için kaliteli hizmeti sunmak” tır. Anemon Hotels İş Başvuru Formu.

Bu tanım gereği Türkiye’nin gelişen iş yaşamına paralel olarak öne çıkan iller öncelikli olmak üzere, büyüme stratejilerimizi yürütmekteyiz. Çıktığımız bu yolculukta birlikte büyüyor; 16 şehirde toplam 22 otelimizle siz değerli okurlarımıza hizmet vermenin gurununu yaşıyoruz.

Anemon Turizm İnşaat ve Ticaret A.Ş. 1970 senesinde iş dünyasına girip, 1990 senesinden bu yana turizm ve otelcilik sektöründe yatırımcı ve işletmeci kimliğini bir arada bulundurarak büyüyen tek yerli markadır

Anemon Otelleri; 

ANEMON ADANA, ANEMON AFYON, ANEMON ANKARA, ANEMON ANTAKYA, ANEMON AYDIN, ANEMON ÇAVDARHİSAR, ANEMON ÇİĞLİ, ANEMON DENİZLİ, ANEMON EGE, ANEMON ESKİŞEHİR, ANEMON FUAR, ANEMON GALATA, ANEMON İSKENDERUN, ANEMON İZMİR, ANEMON KAPADOKYA, ANEMON KONYA, ANEMON KULA, ANEMON MALATYA, ANEMON MANİSA, ANEMON MARMARİS, ANEMON ORDU, ANEMON SAMSUN

1990 senesinden bu yana toplam 15 otelin işletmeye alınması şirketimiz aracılığıyla gerçekleştirilmiş, halen 14 otel ile sektörel faaliyetlerine sürdürmektedir. Grubumuz bünyesinde tamamı T.C. Turizm Bakanlığı aracılığıyla tescil edilmiş 5 adet 5 yıldızlı otel, 7 adet 4 yıldızlı otel ve 2 adet özel belgeli tesis bulunmaktadır. Temmuz.2010 içinde hizmete açılan 4 yıldızlı “Anemon Antakya Otel” ile birlikte toplam oda sayımız 1,453’e çıkmıştır.
Ana iş konseptimiz şehir otelciliğidir. Anemon Otelleri olarak hizmet konseptimizi “seyahat eden iş adamlarına rahat konaklama hizmeti ve olduğu bölgeye kongre, toplantı ve davetler için kaliteli hizmet ve ortam sunmak” olarak ifade etmekteyiz. Bu konsept gereği Türkiye’nin gelişen iş yaşamına paralel olarak öne çıkan iller öncelikli olmak üzere, büyüme stratejilerimizi yürütmekteyiz.

Açık Pozisyonlar:

Başvuru İçin Tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu