Başvurular

İstanbul Kalkınma Ajansı iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İstanbul Kalkınma Ajansı iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İstanbul Kalkınma Ajansı iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İstanbul Kalkınma Ajansı iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İstanbul Kalkınma Ajansı iş ilanları ve iş başvurusu

İstanbul Kalkınma Ajansı veya bilinen kısa adı ile İSTKA, Kamu kesimi, özel kesim ve sivil toplum kuruluşları içindeki işbirliğini geliştirmek, kaynakların yerinde ve etkin kullanımını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek suretiyle, ulusal kalkınma planı ve programlarda öngörülen ilke ve politikalarla uyumlu olarak bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, sürdürülebilirliğini sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak” maksadıyla 5449 sayılı Kanuna dayanarak Bakanlar Kurulunun 10.11.2008 tarih ve 2008/14306 sayılı kararı ile kurulmuştur. Ağustos 2009’da Genel Sekreteri atanan İSTKA, Aralık 2009’da uzman ve destek personeli istihdamı ile birlikte aktif olarak faaliyete geçmiştir. İstanbul Kalkınma Ajansı faaliyetlerine ara vermeksizin sürdürmektedir. 2022 senesinde da bu faaliyetlerine devam edeceğini söyleyen İstanbul Kalkınma Ajansı, çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. Yazımızın devamında İstanbul Kalkınma Ajansı iş ilanları, iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • İstanbul Kalkınma Ajansı ( İSTKA ) İş İlanları 2022
  • İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) İş Başvurusu 2022

İstanbul Kalkınma Ajansı ( İSTKA ) İş İlanları 2022

İstanbul Kalkınma Ajansı kurulduğu günden bu yana küresel kent İstanbul için çalışan, insan odaklı ve çevreye hassas, etkili ve yön veren bir çözüm merkezi olmayı başarmıştır. İstanbul Kalkınma Ajansı tüm bu faaliyetlerine ara vermeksizin devam etmek adına çalışmalarına arttırarak sürdürmektedir. Kurum bu bağlamda da 2022 senesinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapacağını açıklamıştır. Aşağıda İstanbul Kalkınma Ajansı aracılığıyla yayınlanmış olan iş ilanları bulunmaktadır.

İstanbul Kalkınma Ajansı Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

İstanbul Kalkınma Ajansı aracılığıyla yayınlanmış yahut yayına girecek olan iş ilanları içinde hukuk müşaviri, uzman personel, destek personeli, iç denetçi,  büro personeli , şoför gibi sayısız kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, üniversite mezunu ve ön lisans mezunu adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadrolar bulunmaktadır. İlanların akabinde işe alınacak olan personeller kadrolu, anlaşmali, geçici gibi statülerde istihdam edilecektir. Peki tüm bu iş ilanları için nasıl iş başvurusu yapılır?

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) İş Başvurusu 2022

İstanbul Kalkınma Ajansı aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları, sitemiz www.devlette.com üzerinde ve kurumun resmi adresi olan www.istka.org.tr üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları, iş olanakları gibi ayrıntıları öğrenmek ve ilanlara anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiği anda ilanlara ait bütün ayrıntıları sosyal ağlar üzerinden sunacağız. Harici olarak İstanbul Kalkınma Ajansı ilanlar yayınlanmadan bünyesine yapılmak istenen başvuruları kabul etmemektedir. Bu kurumun bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurularını gerçekleştirmelidirler. İstanbul Kalkınma Ajansı iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İSTANBUL KALKINMA AJANSI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, istanbul kalkınma ajansı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan istanbul kalkınma ajansı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu