Başvurular

TETAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

TETAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde TETAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. TETAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

TETAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Enerji sektöründeki serbestleşme çalışmaları kapsamı içinde 2001 senesinde Türkiye Elektrik Üretim, İletim Şirketinin (TEAŞ) üçe bölünmesiyle Türkiye’nin ilk ve tek kamu enerji toptan satış şirketi olarak kurulan TETAŞ, sorumluluğu sermayesiyle sınırlı bir İktisadi Devlet Teşekkülü olup, Devletin genel enerji ve ekonomi politikasına uygun olarak elektrik ticaret ve taahhüt faaliyetlerinde bulunmaktadır. TETAŞ Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın (ETKB) alakalı kuruluşu olup, faaliyetlerinde özel hukuk hükümlerine tabidir. Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt A.Ş. Genel Müdürlüğü yani kısa ve bilinen adı ile TETAŞ insan kaynakları aracılığıyla yapılan açıklamaya göre kurum 2022 senesinde faaliyetlerine ara vermeksizin devam edeceğini ve bu bağlamda da ihtiyaçları ışığında çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştireceğini açıklamıştır. Bu makalemizde TETAŞ aracılığıyla yayına giren iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu ve iş başvuru formu bulunmaktadır.

  • TETAŞ İş İlanları 2022
  • TETAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TETAŞ İş İlanları 2022

TETAŞ bünyesinde ortaokul mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu, üniversite mezunu çok sayıda personel, memur bulunmaktadır. TETAŞ 2022 senesinde bu personellere ek olarak yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirecektir. TETAŞ bünyesine alacak olduğu personellere lojman olanağı, çocuklarına kreş olanağı gibi çeşitli olanaklar da tanımaktadır. TETAŞ bünyesinde alınacak olan personeller anlaşmali, kadrolu, daimi gibi çeşitli statülerde barındırılacaklardır. Peki TETAŞ iş ilanları nasıl takip edilir, bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

TETAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

TETAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve İŞKUR adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri görmek ve ilanlara anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. İlanlar yayına girdiği anda siz kıymetli okurlarımız ile tüm ilan ayrıntılarını bu sosyal ağlar üzerinden sunacağız. Bunun dışında TETAŞ bünyesine iş ilanları yayınlanmadan yapılan iş başvurularını kabul etmemektedir. TETAŞ bünyesinde çalışabilmek için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. TETAŞ iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER TETAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, tetaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan tetaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu