Başvurular

İstanbul Mef Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

İstanbul Mef Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde İstanbul Mef Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. İstanbul Mef Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İstanbul Mef Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

istanbul-mef-universitesiistanbul-mef-universitesi

İstanbul Mef Üniversitesi İş Başvuru Formu

İstanbul Mef İş Başvurusu yaparak İstanbul Mef’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda İstanbul Mef iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

Ulusal ve ülkeler arası okullarıyla Türkiye’de kaliteli eğitimin öncüsü olan MEF Eğitim Kurumları’nın temel hedefi her zaman eğitim bölgesindeki misyonunu, değişiklik yaratan bir üniversite ile pekiştirmek olmuştur.
Bu amaçla eğitimde 40 yılı aşan bilgi birikimi ve tecrübesiyle fark yaratan MEF Eğitim Kurumları’nın bu başarısının yükseköğretim düzeyinde de devam etmesi için, İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilimsel Araştırmaları Destekleme Vakfı aracılığıyla MEF Üniversitesi kurulmuştur.
MEF Üniversitesi’nin Vizyonu
  • Gelecek 100 yılı şekillendirecek, yenilikçi ve girişimci global önderler yetiştirmektir.
MEF Üniversitesi’nin Misyonu
  • İleri görüşlü, ulusal ve ülkeler arası düzeyde rekabet kabiliyetine sahip, küresel değerlerle ulusal kimliklerini ilişkilendirebilen, kendini  sürekli olarak geliştiren, teknolojiye hakim, çevreye hassas, toplumsal ve etik değerlere sahip, yaratıcılık, girişimcilik ve önderlik ayrıntılarını araştırma yeterlilikleri ile birleştirerek uygulayabilen, ulusal ve ülkeler arası alanda çığır açacak mezunlar yetiştirmek,
  • Eğitime gönül vermiş, ülkeler arası bilime ve teknolojiye katkı veren, araştırmacı ve önder akademisyenleri bir araya getirmek ve desteklemek,
  • Hedeflerini ulaşılabilir kılmak için akademisyen, öğrenci ve idari personeline gerekli altyapıyı ve motive edici ortamı kurmak ve sürekli olarakliğini sağlamaktır.

İletişim için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu