Başvurular

İstanbul Ticaret Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020

İstanbul Ticaret Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020, iş başvurusu bölümünde İstanbul Ticaret Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. İstanbul Ticaret Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İstanbul Ticaret Üniversitesi İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2020


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İstanbul_Ticaret_Üniversitesiİstanbul_Ticaret_Üniversitesi

İstanbul Ticaret Üniversitesi İş Başvuru Formu

İstanbul Ticaret İş Başvurusu yaparak İstanbul Ticaret’nin ailesine katılabilirsiniz. Aynı zamanda İstanbul Ticaret iş ilanlarına bakabilir dilediğiniz ilana iş başvurusu uygulayabilirsiniz.

İstanbul Ticaret Üniversitesi veya kısaca İTİCÜ[2] (İngilizceIstanbul Commerce University, kısaca ICU), İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı aracılığıyla 2001 senesinde kurulan bir vakıf üniversitesidirBursa‘daki yüksek lisans programları dışında, İstanbul’da 4 kampüs ve 1 koruda hizmet vermekte olan İstanbul Ticaret Üniversitesi, İstanbul Ticaret Odası‘nın yoğun desteğine sahiptir.

İstanbul Ticaret Odası Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı aracılığıyla kurulan ve ilk defa 2001 senesinde öğrencileriyle buluşan İstanbul Ticaret Üniversitesi, Türkiye’nin ilk vakıf üniversitelerinden biri olmanın bunun bunun yanındalığını taşımaktadır.
Üniversitemiz, dünyanın mühim kültür başkentleri içinde bulunan İstanbul’un merkezinde, dünya ile buluşmanın bilinciyle, binlerce yıllık bilim, tarih ve kültür birikimini geleceğe taşımanın farkındalığıyla öğretim yolculuğuna sürdürmektedir.

Başvurmak için tıklayın.


Share on FacebookShare on Facebook
Tweet about this on TwitterTweet about this on Twitter
Share on LinkedInShare on LinkedIn

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu