İnternet

Bedava Google Play Kredisi Kazanma Yöntemleri 2021

Bedava Google Play Kredisi Kazanma Yöntemleri 2021, başvurular bölümümüzde Bedava Google Play Kredisi Kazanma Yöntemleri 2021 ile alakalı bilgiler sunduk.. Bedava Google Play Kredisi Kazanma Yöntemleri 2021 ile alakalı tüm detaylar makalemizde..

Başlıklar

Bedava Google Play Kredisi Kazanma Yöntemleri 2021

Google Play armağan kodu ücretsiz, 1 Saniyede 50 TL kod Kazanma, Bedava Google Play kredisi kazanma metotları, Google Play indirim Kodu, 100 TL lik Google Play kodu Bedava 2021, Google bedava kodlar, Google Play kod Generator, Google Play Kodu Bedava 2021, 100 TL lik Google Play Kodu Bedava gibi konularda bilgi edinmek ve 1 saniyede 50 TL kod kazanmak için yazımızı inceleyiniz.

Bedava Google Play Kredisi Kazanma Yöntemleri

Google Play Store‘dan oyun, müzik, kitap ve film indirmek için bir ücret ödemeniz gerekir. Lakin, hesabınızda Play kodlarınızdan kredi biriktirdiyseniz, kredilerinizi tercih ederek bunu ücretsiz olarak uygulayabilirsiniz. Google Play Kartlarını Media Market, D&R ve Teknosa gibi mağazalarda 25,50 TL 100’e bulabilir ve satın alabilirsiniz. Bakiyenizi bu yerlere de ekleyebilirsiniz.

Böylelikle istediğiniz uygulamayı indirirken bakiyenizi kullanır ve herhangi bir ek ücret ödemezsiniz. Peki, bu kredileri nasıl alacağınızı düşünürseniz, bu kredileri kazanmanın yolları mevcuttur. Ücretsiz kod sunduklarını söyleyen bir çok site var, fakat gerçekten çalışamıyorlar ve çoğu güvenilmez. Lakin güvenilir bir uygulama arıyorsanız, kesinlikle “Google Anket Ödülleri” uygulamasını önerebiliriz.

Google Ödüllü Anketler 2021

Google ödüllü anketler, Google aracılığıyla hazırlanmış bir uygulamadır. Anketleri doldurarak kredi toplayabilirsiniz. Google düzenli olarak anketler hazırlamaktadır. Bu anketler, markalar, tatil yerleri gibi soruları içerir. Lakin bu sorgulamaların tam anlamıyla ne zaman geleceği belli değil. Bu anketlere katılırsanız para kazanırsınız. Şansınıza bağlı olarak anket ile 10 sent ile 1,79 lira içinde kazanabilirsiniz. Kazançlarınız doğrudan Google’ın ilişkili olduğu hesaba yönlendirilir. Böylelikle hesabınızdan harcayabilirsiniz.

BENZER YAZI: Para Kazandıran Uygulamalar 2021 En Çok Kazandıran Uygulamalar

Google Play Kod Oluşturucu

Google Play Kredisi kazanmak için birden fazla uygulama ve site var. Çoğunlukla siteler kod ürettiklerini söyleyerek kolay yoldan kredi kazanmak isteyenleri cezbetmektedir. Lakin bu sitelerin çoğu virüslerden oluşuyor. Siteye giriş yaptıktan ve kodu indirdikten sonra telefonunuza, bilgisayarınıza yahut cihazınıza bulaşır ve hesabınızı çalar. Bu tuzaklara düşmemeye dikkat edin. Google Play Kredilerini kolay yoldan bulacağınızı söylerken hesabınızda olmayın.

Bedava Google Play Kredisi Kazanma Yöntemleri 2021
Bedava Google Play Kredisi Kazanma Yöntemleri 2021

Google Play Hediye Kartı Nerede Satılır?

Google Play kredisi 25, 50 ve 100 TL kartlar olarak satılmaktadır. Bu kartları web sitelerinden yahut çevrimiçi mağazalardan satın alabilirsiniz. Hediye kartlarını bulabileceğiniz mağazalar; Bunları D&R, T ve K Kitap Kırtasiye, Media Markt, Teknosa, Carrefour, Hakmar, Hadim, Adese, Ucz, Bim’de bulacaksınızdır. Ayrıca Google Play Store’da armağan kartları satın alabilir ve bakiyenize ekleyebilirsiniz. Sadece kartla değil, nakit olarak da Google Play armağan kartı satın alabilirsiniz.

Bedava Google Play Kredisi Kazandıran Uygulamalar 2021

Google Play kredisi kazandıran tüm uygulamalar makalemizde. Kod kazanmanız için önerilerimiz var, uygulamaları nasıl kullanacağınızı aşağıdaki listede gözlemleyebilirsiniz. Google Play kredisi kazandıran tüm uygulamalar;

Ücretsiz Bakiye Kazan.apk

Bu uygulama, kredi kazanmak için miktarına göre belirli görevler verir ve bu görevleri tamamlayarak kredi kazanabilirsiniz. Misal verilecek olursa, kanallara abone olmak ve youtube’da video izlemek gibi görevler olabilir. Uygulamayı indirip oturum açtıktan sonra, menünün “Kazan” bölümüne tıklayın. Ardından Bakiye Kazan bölümüne tıklayarak hemen kazanmaya başlayabilir ve Görev Kazan bölümünden görevleri tamamlayabilirsiniz.

Swagbugs

Kullanıcıların en bi hayli beğeni alan ve hatta en güvenilir olduğunu iddia ettikleri uygulama. Oyun oynayarak, anketleri tamamlayarak, video izleyerek ve çeşitli etkinlikler için puan kazanarak da Google Play Kredisi kazanabilirsiniz.

AppNana İçermeyen Hediye Kartları

Bu uygulama ile ücretsiz kodlar da kazanabilirsiniz. Bunda tek yapmanız gereken verilen görevleri doğru yapmaktır. Nanas kazanmak için Nana Offers tekliflerini indirin. Nana Puanları kazanabilir ve bunları armağan kartları için kullanabilirsiniz. Uygulamaya her gün giriş yaparak puan kazanabilir, dostlarınızı davet ederek puanınızı ikiye katlayabilirsiniz.

Özellik noktaları:

Uygulama aracılığıyla sunulan ücretsiz uygulamaları deneyerek bir kod alabilirsiniz. Arkadaşınızın uygulamayı kullanmasına yardım ederek ekstra puanlar, hatta arkadaşınızın kazandığı puanların% 50’sini bile kazanabilirsiniz. Feature Points’ deki ana uygulamalar zamanla değişir. Genelde müzik, mesajlaşma, kitaplar, oyunlar gibi uygulamalar mevcuttur. Daha fazla video izleyerek, oyun oynayarak kredi kazanabilirsiniz.

Ücretsiz Uygulamalarım:

Sponsorlar ve uygulamalar aracılığıyla ciddi puanlar kazanan bir uygulamadır. Ayrıca youtube videolarını izleterek kullanıcı puanları kazanıyor.

Uygulamalar İçin Nakit:

Cash for Apps ile size atanan görevleri sahtekarlık yapmadan gerçekleştirerek puan kazanabilirsiniz.

InstaGC

InstaGC’nin diğer uygulamalardan daha eksiksiz olduğunu aktarabiliriz. Ayrıca, sponsorlu ortaklardan bile anketleri doldurarak, videoları ve reklam izleyerek alıcılara puan verir. Toplanan her 100 puan 1 ABD Dolarına eşittir. 2.500 puan toplayarak Play armağan kartı kazanabilirsiniz.

Bedava Google Play Kodu Nasıl Kazanılır? 2021

İnternetten bir çok uygulama ve oyun indirebiliriz ve bu oyunlar yahut uygulamalar hem ücretli hem de ücretsiz olabilir. Lakin kabul edelim, ücretli oyunlar yahut uygulamalar her zaman daha iyi ve kullanışlıdır. Bu nedenle, google oyun kodlarına yöneliyoruz. Bu ücretli, fakat ücretsiz hizmeti almanın bir çok yolu mevcuttur. Video izleme, anket doldurma, reklam izleme yahut oyun oynama gibi farklı görevlerle Play Store Kredisi kazanmak çok daha kolay. Bu makalemizde ücretsiz kredi kodu kazanma metotlarıne değinmiş olduk.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu