Başvurular

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020, iş başvurusu bölümünde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı detaylara yer verdik.. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü Sözleşmeli Sağlık Personeli İş Başvuru Formu ve İş İlanı 2020

2020 yılı için İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü 44 anlaşmali sağlık personeli alımı yapacağını açıkladı. İlan ayrıntıları ve başvuru linkini sizin için yazımıza ekledik.

Başvuru Şartları

  • İstanbul ili sınırları içinde ikamet ediyor olmak.
  • Başvuracak adaylarda yukarıda gösterilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde gösterilen genel şartları taşıyor olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik yahut yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak biçimde alakalı birimin yönetimi aracılığıyla belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dahil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.
  • Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdır. Ortaöğretim Mezunları için 2018 KPSS-P94, Lisans Mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü esas alınacaktır.
  • 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin 5. Fıkrası (A)2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak anlaşmasi feshedilenler; fesih tarihinden bu yana 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

İlana başvurmak için tıklayınız.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu