Başvurular

İZDENİZ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İZDENİZ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İZDENİZ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İZDENİZ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İZDENİZ iş ilanları ve iş başvurusu

İzmir Deniz İşletmeciliği Nakliye ve Turizm Ticaret A.Ş. veya bilinen kısa adı ile İZDENİZ, İzmir ilimizde deniz taşımacılığından sorumlu olan şirkettir. 25’i aşkın deniz aracına sahip şirket her sene milyonlarca insan ve binlerce araç taşımaktadır. İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren İZDENİZ, faaliyetlerini 1992 senesinden bu yana aralıksız sürdürmektedir. Faaliyetlerine aralıksız devam eden şirket çeşitli zamanlarda bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. İZDENİZ aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • İZDENİZ İş İlanları 2022
  • İZDENİZ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İZDENİZ İş İlanları 2022

İZDENİZ, İzmir Körfezi’nde deniz yolu ile yolcu ve araç taşımacılığı gerçekleştirerek kent içi ulaşımı rahatlatmak maksadıyla kurulmuştur. Çağdaş koşullarda aralıksız olarak faaliyetlerini sürdüren firma gün geçtikçe büyümektedir. Bünyesindeki araç filosunu her geçen gün arttıran İZDENİZ, bunun yanında çalışan sayısını da arttırmakta ve her geçen gün yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

İzmir İline Ait İş İlanları Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İZDENİZ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; özel güvenlik görevlisi, gemici, kaptan, uzakyol kaptanı, uzakyol baş mühendisi, iskele personeli, mühendis, çımacı, garson, engelli personel, eski hükümlü işçi, başmakinist, güverte personeli gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

İZDENİZ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İzdeniz işe alacak olduğu personeller için ihtiyaç duyduğu zamanlarda iş ilanları yayınlamaktadır. Harici olarak İnternet üzerinde bir iş başvuru formu yer almamaktadır. Geçmiş zamanlarda firma işe alımlar için iletisim@izdeniz.com.tr mail adresini başvuru adresi olarak göstermiştir. Buraya özgeçmişlerinizi ileterek başvurunuzu uygulayabilirsiniz. Lakin başvurularınız yalnızca kurum bünyesinde yeni personellere ihtiyaç duyulduğunda insan kaynakları departmanı aracılığıyla dikkate alınmaktadır. Bu makalemizde İZDENİZ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İZDENİZ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, izdeniz hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan izdeniz açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu