Başvurular

THY Teknik iş ilanları ve iş başvurusu 2022

THY Teknik iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde THY Teknik iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. THY Teknik iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

THY Teknik iş ilanları ve iş başvurusu

Turkish Technic, 2006 senesinde kurulmuş olan ve hisselerinin yüzde yüzü Türk Hava Yolları bünyesinde bulunan ve uçakların bakım, onarım ve modifikasyonlarını gerçekleştiren bir şirkettir. THY Teknik A.Ş., Atatürk Havalimanı, İstanbul Yeni Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı’nda merkezlere sahiptir. THY Teknik, kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde 100’ü aşkın ülkeler arası markaya hizmet verir hale gelmiştir. Bu üyelerine bakım, motor, iniş takımları gibi alanlarda hizmet sağlamaktadır. THY Teknik A.Ş. şimdilerde dünyanın en fazla tercih edilen 5 MRO şirketinden bir tanesi olarak gösterilmektedir. Bünyesinde binlerce birinin istihdam edildiği firma bunlara ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. THY Teknik aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • THY Teknik A.Ş. İş İlanları 2022
  • THY Teknik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

THY Teknik A.Ş. İş İlanları 2022

THY Teknik; Ankara ve İstanbul ilimizde 5 farklı hangara sahiptir. Havacılık teknik hizmetleri alanında yenilikçi çözümler sunarak, dünya çapındaki ilk 3 bakım merkezinden biri olmak için tüm gücüyle çalışmalarına devam eden THY Teknik bu bağlamda bünyesine çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Kurum bunun yanı sıra aşağıda bulunan iştirakleri bünyesine de alımlar gerçekleştirmektedir.

  • Türk Motor Merkezi (TEC)
  • Goodrich Turkish Technic Servis Merkezi
  • Türk Kabin İçi Sistemleri Sanayi A.Ş.
  • Türkbine Teknik
  • Uçak Koltuk Üretim San. Ve Tic. A.Ş.

THY Teknik aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; tekniker, yardımcı teknisyen, tekniker, uçak mühendisi, uzak mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, mekatronik mühendisi, otomotiv mühendisi, yazılım uzmanı, bilişim uzmanı, uçak bakım teknisyeni, engelli personel, uzman gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bunlara nereden iş başvurusu yapılır?

THY Teknik İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

THY Teknik, yeni işe alımlarda kendi web adresi üzerinde ilanlar yayınlamaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile bu açık ilanlara varabilirsiniz. Akabinde başvurunuzu gerçekleştirerek CV’nizi kurumun insan kaynakları departmanına gönderebilirsiniz. Şayet sistemde açık iş pozisyonu yoksa ardından tekrar kontrolünü yapabilirsiniz. Çünkü vermiş olduğumuz adres yalnızca açık iş ilanları olduğunda aktif olmaktadır. Bu makalemizde THY Teknik iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

THY Teknik İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER THY TEKNİK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, thy teknik hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan thy teknik açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu