Başvurular

İZSU iş ilanları ve iş başvurusu 2022

İZSU iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde İZSU iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. İZSU iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

İZSU iş ilanları ve iş başvurusu

  • İZSU Ne Zaman Personel, Memur, İşçi Alımı Yapacak?
  • İZSU İş İlanları 2022
  • İZSU İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İZSU Ne Zaman Personel, Memur, İşçi Alımı Yapacak?

İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü veya kısa adı ile İZSU, su ve kanalizasyon hizmetlerinin yürütülmesi adına İzmir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla kurulmuş olan bir kuruluştur. 1987 senesinde kurulmuştur. İZSU, çevre ve insan sağlığı gözeterek, içme suyu ve atık su hizmetlerini etkin, verimli, kaliteli ve sürekli olarak sunmak maksadıyla çalışmalarına tüm gücü ile sürdürmektedir. İZSU tüm bu amaçlarını gerçekleştirebilmek adına çalışmalarına ara vermeksizin devam ederken, bünyesine çeşitli zamanlarda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. İZSU aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

İZSU İş İlanları 2022

İZSU, su kaynaklarını korumak, atık suların doğaya dönüşü sağlamak, gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak maksadıyla çalışmalarını sürdürmektedir. İZSU Genel Müdürlüğü’nün son senelerda bütçesi ciddi oranlarda arttırıldı. Bunun akabinde de ihtiyaçları sebebiyle Tire, Konak, Ödemiş gibi çok sayıda ilçede İZSU çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yaparak çalışan sayısını yüzde 25 arttırdı.

İzmir İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

İZSU aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde; daimi işçi, biyolog, özel güvenlik görevlisi, şoför, kimyager, stajyer, engelli personel, eski hükümlü işçi, elektrikçi, operatör, çevre mühendisi, büro personeli, tekniker, teknisyen, veznedar, sayaç okuma personeli, sayaç açma kapama elemanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Yayınlanan ilanlara ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adaylar iş başvurusu yapabilmektedir. Peki bundan sonra yayına girecek ilanlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır, ilanlar nasıl ve nereden takip edilir?

İZSU İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

İZSU bünyesinde çalışmak istiyorum diyen vatandaşlarımız kurum bünyesinde yayına giren ilanları takip etmelidirler. Çünkü online olarak iş başvurusunda bulunabileceğiniz bir iş başvuru formu bulunmamaktadır. Kurumca yayına giren iş ilanları ise www.izsu.gov.tr adresi üzerinde ve İŞKUR adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Lakin buralarda yayına giren iş ilanlarını aynı gün biz de devlette.com İnternet kariyer portalımızda yayınlamaktayız. Bu nedenten İZSU bünyesinde çalışma fırsatı yakalamak için bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiğinda sosyal mecralardan gerekli açıklamaları gerçekleştireceğiz. Bu makalemizde İZSU iş ilanları, iş başvuru dilekçe örneği, iş başvuru sorgulama ve takibi ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İZSU HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, izsu hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan izsu açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu