Başvurular

Kamuya En Az İlkokul Mezunu Sürekli İşçi Alımı Yapılıyor

Kamuya En Az İlkokul Mezunu Sürekli İşçi Alımı Yapılıyor, iş başvuruları bölümünde Kamuya En Az İlkokul Mezunu Sürekli İşçi Alımı Yapılıyor ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Kamuya En Az İlkokul Mezunu Sürekli İşçi Alımı Yapılıyor ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Kamuya En Az İlkokul Mezunu Sürekli İşçi Alımı Yapılıyor

Ege Üniversitesi aracılığıyla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Bu ilanda en az ilkokul mezunu 15 sürekli olarak işçi alımı yapılacağı belirtildi. İlana ilişkin ayrıntı kısmı aranan şartları ve başvuru ayrıntı kısmını okuyucularımızla paylaşmak istedik…

Ege Üniversitesi aracılığıyla yayımlanan en az ilkokul mezunu personel alım ilanında “Ege Üniversitesi hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamı içinde İş-Kur üzerinden 15 Sürekli işçi alınacaktır.” ifadelerine yer verildi.

En Az İlkokul Mezunu Personel AlımıEn Az İlkokul Mezunu Personel Alımı
En Az İlkokul Mezunu Personel Alımı

BAŞVURU ŞEKLİ

Sürekli işçi kadroları ve başvuru şartları Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yayımlanacaktır. En az ilkokul mezunu personel alımı için adaylar başvurularını 24 Şubat 2020 ile 28 Şubat 2020 tarihleri içinde İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır.

ARANAN ŞARTLAR

Ege Üniversitesi aracılığıyla yayımlanan en az ilkokul mezunu personel alım ilanında adaylarda bazı şartlar aranmaktadır ve bu şartlar şu biçimde:

1. İlan edilen kadrolara başvurusu sonucu atanmaya hak kazanan adaylar, 4857 sayılı İş Kanunu hükümleri çerçevesinde sürekli olarak işçi olarak istihdam edilecektir.

2. Kamu kurum ve kuruluşlarının alakalı disiplin mevzuatı ikaznca görevinden yahut meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

3. Deneme süresi iki ay olup, bu zaman zarfında başarısız olanların iş akitleri feshedilecektir.

4. Adaylar vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş sayılır ve vardiyalı çalışmaya engel bir durumu olmaması gerekir.

5. En az ilkokul mezunu personel alımına ilişkin Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı yahut yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içinde teslim etmeyen adaylar vazifeye başlatılmayacaktır.

6. Göreve ekranlara gelecek personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (Ruhsal ve fiziksel) gerekmektedir. Başvuran adaylar bunu kabul etmiş sayılacaktır. Aksi durumda alakalı mevzuat hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu