Başvurular

Kale Kilit iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kale Kilit iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kale Kilit iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kale Kilit iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kale Kilit iş ilanları ve iş başvurusu

Kale Kilit, temelleri 1953 senesinde Sadık Özgür aracılığıyla atılmış olan bir şirkettir. Ülkemizde ilk yerli kilit imalatını, ilk kasa kilidi üretimini, ilk bilyalı bareli, ilk çok noktadan kilit sistemi, ilk monoblok çelik kapı kilidi, ilk kancalı kilidi gibi bir çok ilki başarmış bir firmadır. Kurulmuş olduğu günden bu yana kararlı büyümesini sürdüren şirket şimdilerde kilit denine akla gelen ilk isim olmayı başarmıştır. Kale Endüstri Holding kuruluşlarından birisi olan Kale Kilit, ülkemizde kilit ihraç etmeyi başarmış olan ilk şirkettir ve ülkemizde en büyük 500 sanayi kuruluşu içinde uzun senelerdır varlığını sürdürmektedir. Günümüzde ihracat gerçekleştirdiği ülkelerin sayısı 100’ü geçmektedir. Bu kararlı büyümeyi sürdürmek isteyen firma bünyesine ihtiyaçları kapsamı içinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Kale Kilit aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Kale Kilit İş İlanları 2022
  • Kale Kilit İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kale Kilit İş İlanları 2022

Kale Kilit, Ar-Ge’ye bi hayli önem veren yenilikçi bir firmadır. Bunun yanında de kilit sistemleri denince her alanda hizmet vermeyi başarmıştır. Şirket günde 150 bin adet kilit ve 80 bin adet silindir üretim kapasitesine sahiptir. Kale Kilit üretim yaptığı yerlerini 2016 senesinde tek çatı altında toplamıştır. Artık Çerkezköy Kale Kilit Fabrikası bünyesinde üretim gerçekleştirilmektedir. Bu fabrika yalnızca ülkemizin değil dünyanın alanında en büyük fabrikalarından bir tanesi olma özelliğini taşımaktadır. Kale Kilit fabrikasına ve satış noktalarına çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Anadolu Birlik Holding İş İlanları İçin TIKLAYIN

Kale Kilit bünyesinde yayınlanmış yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; bölge satış uzmanı, satış yöneticisi, elektromekanik test uzmanı, proje yönetimi uzmanı, distribütör satış uzmanı, pazarlama uzmanı, yedek parça depo uzmanı, backoffice yetkilisi, ihracat operasyon uzmanı, vasıfsız fabrika işçisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştirilir?

Kale Kilit İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kale Kilit ihtiyaçları kapsamı içinde düzenli aralıklarla çok sayıda yeni personel alımı gerçekleştiriyor. Sizde bu iş ilanlarına başvuru yapmak ve Kale Kilit bünyesinde çalışma olanağı elde etmek için yazımız sonunda verdiğimiz iş başvuru formu sayfasına giriş uygulayabilirsiniz. Buradan “Açık Pozisyonlar” kısmına tıkladığınızda güncel olarak şirket aracılığıyla yayınlanmış olan ilanları gözlemleyebilirsiniz. Başvurularınız kurumun insan kaynakları aracılığıyla geniş bir şekilde olarak değerlendirilecektir. Bu makalemizde Kale Kilit iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Kale Kilit İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu