Başvurular

Kamu İhale Kurumu (KİK) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kamu İhale Kurumu (KİK) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kamu İhale Kurumu (KİK) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kamu İhale Kurumu (KİK) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kamu İhale Kurumu (KİK) iş ilanları ve iş başvurusu

Kamu İhale Kurumu veya bilinen kısa adıyla KİK, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ve 4735 sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu ile öngörülen görevleri yerine getirmek üzere kurulan, idari ve mali özerkliğe sahip bir kamu tüzel kişisidir. Kurumun ilişkili olduğu Bakanlık Maliye Bakanlığı‘dır. Kurumun merkezi Ankara’dadır. Bağımsız üst kurullar içindedır. Kamu İhale Kurumu aracılığıyla yapılan açıklamaya göre kurum 2022 yılı içinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapacaktır. Yazımız devamında Kamu İhale Kurumu aracılığıyla yayına giren iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu, iş başvurusu formu bulunmaktadır.

  • Kamu İhale Kurumu (KİK) İş İlanları 2022
  • Kamu İhale Kurumu (KİK) İş Başvurusu 2022

Kamu İhale Kurumu (KİK) İş İlanları 2022

Kamu İhale Kurumunun temel görevi; bütün ihale mevzuatını hazırlamak, geliştirmek ve uygulamayı yönlendirmek, ihalenin başlangıcından anlaşmanin imzalanmasına kadar geçen sürede idarelerce yapılan işlemlerde mevzuata aykırılık olduğuna ilişkin şikayetleri incelemek ve neticelendirmak, kamu ve özel sektöre eğitim vermek, ihalelerle alakalı istatistikler oluşturmak ve yayımlamak, haklarında yasaklama kararı verilenlerin sicillerini tutmak, araştırma ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmaktır. Kamu İhale Kurumu tüm bu görevlerini aksamadan yerine getirmek ve faaliyetlerini sürdürmek adına 2022 senesinde bay, bayan personel alımı, eleman alımı, işçi alımı ve memur alımı yapacaktır. Aşağıda Kamu İhale Kurumu aracılığıyla yayınlanmış olan en yeni iş ilanları bulunmaktadır.

  • Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcısı Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Kamu İhale Kurumu Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Kamu İhale Kurumu Memur Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Kamu İhale Kurumu aracılığıyla yayına giren iş ilanları içinde kamu ihale uzmanı, uzman yardımcısı, avukat, büro görevlisi, iletişim görevlisi, programcı, bilişim personeli, inşaat mühendisi gibi sayısız kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanların akabinde işe alınacak olan personeller anlaşmali, kadrolu ve geçici gibi çeşitli statülerde işe alınacaktır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

Kamu İhale Kurumu (KİK) İş Başvurusu 2022

Kamu İhale Kurumu aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve kurumun resmi adresi olan www.ihale.com.tr üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara ait iş başvurusu formu, başvuru şartları, başvuru tarihleri, iş talep formu gibi geniş bir şekilde bilgileri öğrenmek ve ilanlara anında iş başvurusu yapmak için bizleri sosyal ağlardan takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiği anda ilanlara ait bütün ayrıntıları sosyal ağlarımız üzerinden siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Harici olarak Kamu İhale Kurumu, iş ilanları yayınlanmadan bünyesine yapılan iş başvurularını kabul etmemektedir. Bu kurum bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız ilanların yayına girmesinı beklemeli ve yine söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurularını gerçekleştirmelidir. Kamu İhale Kurumu iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KAMU İHALE KURUMU HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kamu ihale kurumu hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kamu ihale kurumu açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu