Başvurular

Kangal Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Kangal Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Kangal Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kangal Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kangal Belediyesi Geçici İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Sivas ilimizde yer almakta olan Kangal Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde geçici işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Kangal Belediyesi işçi alımı ilanı kapsamı içinde beden işçisi alımı yapacaktır. Adayların en az ilköğretim ve en fazla lisans düzeyinde öğrenim düzeysine sahip olmaları gerekmektedir. İlan kapsamı içinde 16 işçi işe alınacaktır. Adaylar ilana 13 Ekim 2017 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile kura çekimi ile ilgili geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Kangal Belediyesi Geçici İşçi Alımı İlanı 2017

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir.Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz Talebe Katılım açık iş rakamının sayısı üç katını geçerse Kurumun yolladığıve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının olduğu listeler esas alınmak suretiyle, açık iş rakamının katı, Kurumun yolladığıve talep şartlarına uyan öncelik hakkına elde ederek başvuranların tamamının olduğu listeler esas alınmak suretiyle, açık iş rakamının katı olarak kura çekimi sonucu belirlenir. Kura ile bunun bunun yanında, aynı sayıda yedek adayın isimlerini kapsayan bir liste oluşturulur. Sınav günü, saat ve yeri, talebi veren Kurum olan KANGAL BELEDİYESİ .aracılığıyla, sınav gününden en az beş gün önce ulaşacak biçimde iadeli taahhtlü posta ile tebliğ edilecektir.

ÖZEL ŞARTLAR: Alınan geçici işçiler belediyemiz Temizlik işleri,kanalizasyon, toplama v.b işlerinde alıştırılacaktır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Genel)
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
Kangal Belediye Başkanlığı 19.10.2017 10:00 – 11:00

Çalışma Adresi : GÜRSEL MAH. ÇARŞI İÇİ NO:1 58000 KANGAL SİVAS / TÜRKİYE

Bu makalemizde Kangal Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan geçici işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Belediye aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara Kangal Belediyesi iş başvurusu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu