Başvurular

Karayolları Genel Müdürlüğü 180 Personel Alıyor 2022

Karayolları Genel Müdürlüğü 180 Personel Alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Karayolları Genel Müdürlüğü 180 Personel Alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Karayolları Genel Müdürlüğü 180 Personel Alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Karayolları Genel Müdürlüğü 180 Personel Alıyor

Karayolları Genel Müdürlüğü veya bilinen kısa adıyla KGM, yayınlamış olduğu iş ilanlı ile çok sayıda personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Karayolları Genel Müdürlüğü ilan kapsamı içinde 155 lisans ve 25 ön lisans mezunu olmak üzere toplamda 180 personel alımı gerçekleştirecektir. İlan kapsamı içinde büro personeli, mimar, mühendis, şehir plancısı, tekniker alımı yapacaktır. Adaylar ilana 3 Nisan 2018 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu, başvuru tarihleri gibi geniş bir şekilde ilan bilgilerine haberimiz devamından varabilirsiniz.

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

Karayolları Genel Müdürlüğü’ne alınacak personeller için 2018/3 KPSS tercih kılavuzunu yayımladı. Yayımlanan kılavuza göre başvurular 28 Mart ile 3 Nisan tarihleri içinde alınacak.

Kılavuzda bulunan bilgilere göre, 155 lisans, 25 önlisans olmak üzere toplam 180 personel alınacak.

KPSS-2018/3 Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınacak

Karayolları Genel Müdürlüğü aracılığıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesi kapsamı içinde istihdam edilmek üzere anlaşmali pozisyonlara anlaşmali personel pozisyonlarına yerleştirme yapmak maksadıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, 28 Mart-3 Nisan 2018 tarihleri içinde internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 3 Nisan 2018 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Adaylar, tercihlerini Ek’te bulunan KPSS-2018/3 Tercih Kılavuzunda bulunan kurallara göre, internet üzerinden saat 11.00’den bu yana T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini tercih ederek kendileri yapacaklardır. Adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla açıklamalur.

KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KPSS 2018/3 TERCİH KILAVUZU

Genel Bilgiler

TABLO-1 ÖN LİSANS MEZUNLARI İÇİN ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ POZİSYONLARI

TABLO-2 LİSANS MEZUNLARI İÇİN ATAMA YAPILACAK SÖZLEŞMELİ POZİSYONLARI

Ön Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları

Lisans Mezunları İçin Nitelik Kodları

Mezun Olunan Ön Lisans Programı

Mezun Olunan Lisans Programı

Başvuru Dilekçesi / Formu

Bu makalemizde Karayolları Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştirilecek olan çok sayıda personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara KGM İş İlanları sayfası üzerinden varabilirsiniz.


DİĞER KGM HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kgm hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kgm açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu