Bilgi Arşivi

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri 2021! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri 2021! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri, başvurular bölümümüzde Ziraat Bankası Çalışma Saatleri 2021! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Ziraat Bankası Çalışma Saatleri 2021! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri 2021! Mesai Saatleri ve Tatil Günleri

Ziraat Bankası Çalışma saatleriZiraat Bankası Çalışma saatleri
Ziraat Bankası Çalışma Saatleri – Ziraat Bankası Öğle Arası

Ziraat Bankası çalışma saatleri ve firmada ki işleyişi incelediğimiz makalemizde; mesai saatleri civarından açılış – kapanış saatlerine, iletişim ve çağrı merkezi numaralarından resmi ve dini bayram tatilleriyle alakalı birden çok detaya varabilirsiniz.

Ziraat Bankası Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları

  • Ziraat Bankası Çalışma Saatleri ve Firma Açıklamaları
  • Ziraat Bankası Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri
  • Ziraat Bankası Hafta Sonu ve Resmi Tatiller
  • Ziraat Bankası Hakkında
  • Geniş Ürün ve Hizmet Ağı

Türkiye’nin 3 büyük kamu bankasından bir olan Ziraat Bankası, Türkiye’nin aşağı yukarı her il ve beldesinde faaliyet göstermektedir. Dolayısı ile Ziraat bankası çalışma saatleri herkes aracılığıyla araştırma konusu olmuştur.

Ziraat Bankası Çalışma saatleriZiraat Bankası Çalışma saatleri

1863 senesinde kurulan banka, imece geleneğinden esinlenerek kurulmuş bir bankadır. Bankanın resmi olarak kuruluş tarihi 1888’dir. Ziraat Bankası köprü, baraj ve havaalanı gibi büyük projelere finans kaynağı olarak destek vermektedir. Kurulduğu günden bu yana çiftçinin, emekçinin ve halkın her zaman yanında olmuştur. Tarıma destek olmak maksadıyla düşük krediler vermiştir.

Ziraat Bankasında bankacılık işlemleri olan bireyler özellikle emekli maaşlarını Ziraat Bankasından alan emekliler, Ziraat Bankası açılış-kapanış saati ile ilgili araştırma yapmaktadırlar. Kredi başvuruları, kredi ödemesi, para çekme gibi işlemlerin bunun yanında, fatura ödeme, havale, EFT gibi tüm işlemler şubelerde rahatlıkla yapılabilmektedir. Şubelerde fazla sıra beklememek için kredi kartı veya banka kartı ile işlem sırası alınmalıdır.

Ziraat Bankası Mesai Saatleri! Açılış – Kapanış Saatleri

Zaman içinde her kesimin ve herkesin bankası olabilmek için hizmetlerini sürdüren Ziraat Bankası açılış-kapanış saati, hafta içi her gün sabah saat 09.00 ile 17.30 saatleri içinde hizmet vermektedir. Bankanın öğle tatili molası saat 12.30’da başlamakta ve saat 13.30’da bitmektedir. Öğle içinde hizmet vermeyen banka, mütevazı bir yardımlaşma sandığı olarak kurulmuş ve zaman içinde büyüyerek bugün ülkenin en kıymetli aktifleri içinde yer almıştır.

Ziraat Bankası Çalışma saatleriZiraat Bankası Çalışma saatleri

Ziraat Bankası Hafta Sonu ve Resmi Tatiller

Devlet bankası olması sebebiyle mevduat sahiplerinin paraları güvence altındadır. Ziraat Bankası çalışma saatleri içinde, çalışan personeller son dakikaya kadar müşterilere hizmet vermektedir. Hafta sonu tatili sebebiyle Cumartesi Pazar günleri banka kapalıdır. Ayrıca, resmi tatil günleri ile milli ve dini bayram tatili günlerinde de banka hizmet vermemektedir.

Firmanın çalışma saatlerini ele aldığımız yazımızın sonuna gelirken, şirkete ait Ziraat Bankası İş İlanları ve Personel Alımları başlıklı yazımızı inceleyebilirsiniz.

Ziraat Bankası Hakkında

Ziraat Bankası olarak, geçmişte olduğu gibi şimdilerde de Türkiye’nin bankacılık sektörünü şekillendirmeye sürdürmekteuz.

ATM’lerimiz, İnternet Şubemiz, Çağrı Merkezimiz, Telefon ve Mobil Bankacılığımız ve diğer kanallarımızla da her zaman üyelerimizin yanındayız.

Yurt dışında da büyümeyi amacında olan, hâlihazırda dünyanın bir çok ülkesinde bulunan hizmet noktalarıyla en geniş ülkeler arası hizmet ağına sahip Türk Bankasıyız.

Geniş Ürün ve Hizmet Ağı

Geniş ürün yelpazemiz ile ödeme sistemleri, kredi, mevduat ve yatırım alanlarında üyelerimize hizmet vermekteuz. En uygun ürün ve hizmetleri, en uygun vade ve fiyat seçenekleri ile paylaşmak istedik.

Dönemsel olarak hazırladığımız promosyon ve kampanyalar ile avantajlı koşullarla üyelerimize destek sağlıyoruz.

Zengin ürün ve hizmet çeşitliliğimiz, iştiraklerimizle oluşturduğumuz sinerjik yapılanma, rakipsiz pazar bilgimiz ve tecrübemiz, insan kaynağımız ve kuvvetli mali yapımız ile Bankamızın sürekli olarak büyüme sürecinde ihtiyaç duyduğu enerji ve motivasyonu kesintisiz olarak sağlıyoruz. ​​​​​​​Ziraat Bankası olarak, geçmişte olduğu gibi şimdilerde de Türkiye’nin bankacılık sektörünü şekillendirmeye sürdürmekteuz.​​​​​​​​​

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu