Başvurular

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) iş ilanları ve iş başvurusu

Türkiye Cumhuriyeti Karayolları Genel Müdürlüğü yani bilinen kısa adı ile KGM, ülkemizde şehir içi yollar dışında olan tüm yollardan sorumlu kamu kuruluşudur. Bayındırlık Bakanlığı bünyesinde 1929 senesinde Şose ve Köprüler Reisliği olarak kurulmuş 1949 senesinde Uluslararası Karayolları Kanunu’nun kabul edilmesiyle Karayolları Genel Müdürlüğü’ne dönüşmüştür. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlıdır. Bünyesinde 17 bini aşkın personel bulunan KGM, ihtiyaçları sebebiyle hemen hemen her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yazımız devamında Karayolları Genel Müdürlüğü yani KGM aracılığıyla yapılan yahut yapılacak olan bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları ile bu ilanlara ait iş başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi iş başvurusu ayrıntıları bulunmaktadır.

  • Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) İş İlanları 2022
  • Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) İş İlanları 2022

Karayolları Genel Müdürlüğü, otoyol, devlet ve il yolları ağını tespit etmek ve bu ağdaki değişiklikleri hazırlamak, yol ve köprüleri inşa ve ıslah etmek, onarmak ve emniyetle kullanmalarını sağlayacak biçimde bakım altında bulundurmak gibi çeşitli çok sayıda görev üstlenmiştir. KGM bu görevleri yerine getirmek ve günümüz çağında bi hayli hızlı ulaşımın önemi gereği çalışmalar yürütmektedir. KGM bu çalışmaları aksamadan sürdürebilmek için ise bünyesinde çok sayıda personel istihdam etmektedir. Karayolları Genel Müdürlüğü ihtiyaçları sebebiyle de çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Aşağıda KGM aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları bulunmaktadır.

  • KGM Mühendis Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • KGM 28 Engelli / Özürlü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • KGM 30 Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • KGM 180 Personel Alımı İlanına Ulaşmak İçin TIKLAYIN
  • KGM Açıktan Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • KGM Eski Hükümlü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Karayolları Genel Müdürlüğü 63 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Karayolları Genel Müdürlüğü Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Karayolları Genel Müdürlüğü 62 Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

Karayolları Genel Müdürlüğü aracılığıyla şuana dek yayına giren yahut yayına girecek olan iş ilanları içinde teknik personel, şehir plancısı, inşaat teknikeri, taşeron işçi, şoför, operatör, mimar, jeoloji mühendisi, harita mühendisi, avukat, matematikçi, istatistikçi, beden işçisi, büro işçisi, orman mühendisi, ziraat mühendisi, bilgisayar mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, bilgisayar mühendisi, maden mühendisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Ayrıca ilanlar akabinde alınacak olan personeller anlaşmali, kadrolu, daimi ve geçici gibi çeşitli statülerde barındırılacaktır. İlanlarda bunlar dışında engelli personel alımı, özürlü işçi alımı, eski hükümlü yani sabıkalı memur alımı ve çok sayıda stajyer için de kadro bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanları nasıl ve nereden takip edilebilir. İlanlara nasıl iş başvurusu uygulayabilirsiniz?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Karayolları Genel Müdürlüğü yani KGM aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve kurumun resmi adresi olan http://www.kgm.gov.tr üzerinde bulunmaktadır. Tüm bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, iş başvuru şartları, başvuru tarihleri gibi bilgileri öğrenmek ve anında iş başvurusu yapmak için aşağıda bulunan sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. İlanlar yayına girdiği anda ilanlara dair geniş bir şekilde bilgileri sosyal ağlar üzerinden siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Ayrıca insan kaynakları departmanı gibi çeşitli departmanlara iş ilanları yayınlanmadan yapacak olduğunuz iş başvuruları kabul edilmemektedir. KGM bünyesinde çalışmak için ilanların yayına girmesinı ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. KGM iş ilanları ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, karayolları genel müdürlüğü hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan karayolları genel müdürlüğü açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu