Başvurular

Kardökmak iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kardökmak iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kardökmak iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kardökmak iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kardökmak iş ilanları ve iş başvurusu

Kardökmak A.Ş., 1967 senesinde kurulmuş olan ülkemizin en büyük makine ve döküm fabrikalarını bünyesinde barındıran önder bir kuruluştur. Kardemir bünyesinde faaliyet gösteren şirket döküm fabrikaları ve makine fabrikaları olmak üzere iki bölüme ayrılmaktadır. Yüksek döküm ve mekanik işleme kapasitesi ile alanında ülkemizin en büyük şirketleri içinde bulunmaktadır. Kardökmak A.Ş. bünyesinde çok sayıda çalışan istihdam edilmektedir ve şirket bunlara ek yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Kardökmak A.Ş. aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Kardökmak A.Ş. İş İlanları 2022
  • Kardökmak A.Ş. İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kardökmak A.Ş. İş İlanları 2022

Kardökmak; gübre fabrikaları, kağıt sanayi, alçı fabrikaları, bakır işletmeleri, döner fırınlı tesisleri, demir çelik fabrikaları ve enerji satralleri gibi çok sayıda sektöre parça temini gerçekleştirmektedir. Ülkemizdeki en büyük tonajlı döküm ve talaşlı imalat kapasitesine sahip şirket ülkemiz ekonomisine katma değer yaratmaya sürdürmektedir. 30’u aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren şirket ülkemizin en büyük sanayi kuruluşları içinde bulunmaktadır. Kardökmak bunun yanı sıra Bulgaristan’da da bir fabrika kurmuştur. Şirket mevcut fabrikalarına ve yeni açacak olduğu üretim yaptığı yerlerine çok sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapmaktadır.

Karabük İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Kardökmak A.Ş. aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; iş güvenliği uzmanı, ocakçı, formen, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, satınalma uzmanı, engelli personel gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Kardökmak A.Ş. İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kardökmak Kardemir Döküm yeni işe alacağı personelleri ilk kez önceden kendi bünyesinde iş başvurusu yapmış bireyler içinden seçmektedir. Sizler de özgeçmişinizi kuruma göndererek bu bireyler içinde yer alabilirsiniz. Bunun için ik@kardokmak.com.tr mail adresine CV’nizi iletmeniz ve başvuru yapmak istediğiniz pozisyonu göndermeniz yeterli gelmektedir. Akabinde kurumun insan kaynakları başvurunuzu değerlendirmeye alacaktır. Bu makalemizde Kardökmak iş ilanları ve iş başvuru formu ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KARDÖKMAK HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kardökmak hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kardökmak açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu