Başvurular

657 Yurt Yönetim, Ramp Kontrol ve Büro Memuru Alım İlanı Yayımladı

657 Yurt Yönetim, Ramp Kontrol ve Büro Memuru Alım İlanı Yayımladı, iş başvuruları bölümünde 657 Yurt Yönetim, Ramp Kontrol ve Büro Memuru Alım İlanı Yayımladı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 657 Yurt Yönetim, Ramp Kontrol ve Büro Memuru Alım İlanı Yayımladı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

657 Yurt Yönetim, Ramp Kontrol ve Büro Memuru Alım İlanı Yayımladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarmaya sürdürmekteuz. 

Kamuilanlari.com olarak bu haberimizin detay kısmında siz okuyucularımıza Türkiye geneli faaliyet gösteren çeşitli özel sektör şirketlerinin yayımladıkları personel alım ilanlarını bir araya getirdik. 

Alım yapılacak kadrolar ve genel başvuru şartları ile ilanlara başvuru sürecinde önemle üstünde durulması gereken konuları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLARA İLİŞKİN BİLGİLER

İŞKUR üzerinden çoğunluğu özel sektör firmaları aracılığıyla yayımlanmış hemen hemen 58 bin personel alım ilanı yer alıyor. Bu alım ilanlarında bulunan Büro Memuru, Yurt Yönetim memuru ve Ramp Kontrol Memuru alım ilanlarını siz değerli okurlarımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Uçakların havalimanı içinde ki kontrollerini sağlamakla görevli olan Ramp Kontrol Memuru kadrosu için 60 personel alım ilanı yayımlandı. İlana başvurular için ise en az ilkokul mezunu olmak gerekiyor. Ofis ve evrak işleri için alım yapılacağı açıklanan Büro Memuru kadrosu için yayımlanan ilan sayısı 595. Yurt yönetim memuru kadrosu için yayımlanan ilan sayısı ise 2.

BU KADROLAR İÇİN BELİRLENEN KOŞULLAR

Bilindiği üzere her alım ilanı iiçin ilanı yayımlayan kurumlar ve firmalar çeşitli alanlarda başvuru koşulları talep ederler. Bu koşullar firmadan şirkete, kadrodan kadroya göre değişkenlik gösterir. Genel başlıkları itibariyle bu şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ind maddesinde gösterilen şartları taşımak. Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf yahut tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/yahut arşiv araştırması yapılmış olmak.Bu şartların dışında adayların sağlamaları gereken öğrenim, deneyim, yaş ve sertifika gibi şartlarda yer alıyor.

İLANLARA NASIL ULAŞIRIM?

Söz konusu alım ilanlarına ulaşmak için adayların İŞKUR İş İlanları sayfası üzerinden arama yapmaları gerekiyor. İlanları kadro adına göre arayarak bulabilecek adaylar aşağıda bulunan bağlantıyı kullanabilirler. 

Kadrolara Ulaşmak için; Aşağıda bulunan resimde gösterilen yere; Büro Memuru (Genel), Yurt Yönetim memuru ve Ramp Kontrol Memuru kadrolarından birinin adını yazın ve arama butonuna basın.

İŞKUR İş İlanları Sayfasına Ulaşmak için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu