Başvurular

Kastamonu Üniversitesi İşçi Alımı İlanı Yayınlandı 2022

Kastamonu Üniversitesi İşçi Alımı İlanı Yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde Kastamonu Üniversitesi İşçi Alımı İlanı Yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kastamonu Üniversitesi İşçi Alımı İlanı Yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kastamonu Üniversitesi İşçi Alımı İlanı Yayınlandı

Kastamonu Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Kastamonu Üniversitesi ilan kapsamı içinde grafiker alımı yapacaktır. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere yazımız devamından varabilirsiniz.

Kastamonu Üniversitesi İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayımlandığı tarihten bu yana 10 gün içinde Çalışma ve İş Kurumu İl/Şube Müdürlüklerinden şahsen yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin yada beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Talebe Kpss 2016 sınavına katılmış ve kpssp3 puan türünden 60 ve üzerinde puan almış bireyler başvuru yapabilir. Taleplere başvuru yapan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı, ehliyet şartı vb. Şartları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kuruma ibraz etmek mecburiyetindedirler.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü istemine durumu uyan iş arayanın tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kpssye tabi olan iş gücü isteklerine şartları uyan ve müracaatları kabul görenlerden puan sıralaması ile en yüksek puanlıdan başlamak üzere açık iş rakamının 3 katı kadar birinin bilgisi, yazılı yahut sözlü sınav için talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir. – Talebe başvuran öncelikliler öncelik tarihlerine göre eskiden yeniye doğru sıralanarak açık iş rakamının 3 katı kadar, isim ve adresleri ile durumlarına ilişkin açıklayıcı bilgilerle birlikte, ayrı bir liste halinde kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir. Yazılı/sözlü sınava katılmaya hak kazananlara yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak veya geçici iş gücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılmaz.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Grafiker 5
Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Güzel Sanatlar, Konservatuar vb. Fakülteler Grafik Lisans
Güzel Sanatlar, Konservatuar vb. Fakülteler Grafik Tasarım Lisans
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS KPSSP3 60

Çalışma Adresi : CUMHURİYET MEYDANI KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ

Bu makalemizde Kastamonu Üniversitesi aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu