Başvurular

Katar Havayolları iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Katar Havayolları iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Katar Havayolları iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Katar Havayolları iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Katar Havayolları iş ilanları ve iş başvurusu

Havayolu taşımacılığı son senelerda büyük bir hızla artmaktadır. Hem zamandan hem de maddiyattan kazanç sağlamak isteyenler havayolu ulaşımını kullanmaktadır. Hal durum böyle olunca bu alanda faaliyet gösteren firmalar büyük bir hızla artıyor. Bu firmalardan bir tanesi de Katar merkezli Katar Havayolları şifrketidır.

Qatar Airways yahut diğer adı ile Katar Havayolları, 1997 senesinde faaliyetlerine başlamış olan Doha Katar merkezli bir havayolu şifrketidır. Katar hükümeti, şirketin yüzde 50 hissesini elinde bundurmaktadır. Kurulmuş olduğu günden bu yana büyük bir hızla büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde dünyanın en büyük havayolu taşımacılığı yapan firmalarından bir tanesi haline gelmiştir. Bünyesinde 50 bine yakın çalışan bulunan Katar Havayolları bünyesinde Türk vatandaşlarımız da istihdam edilmektedir. Katar Havayolları hemen hemen her sene bu bireylere ek olarak Türkiye’den fazla sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Katar Havayolları aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Katar Havayolları iş ilanları 2022
  • Katar Havayolları kabin memuru (host, hostes) alımı şartları
  • Katar Havayolları iş başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Katar Havayolları iş ilanları 2022

Qatar Airways, dünyanın en bi hayli hızlı büyüyen havayolu firmalarından biridir. Verdiği rakipsiz hizmetler ve yeni nesil uçakları ile 150’yi aşkın noktaya uçuş gerçekleştirmektedir. Firma, Skytrax aracılığıyla çokça kez yılın havayolu şifrketi seçilmeyi başarmıştır. Kuşkusuz bu başarısını bünyesinde barındırdığı çalışanlara borçludur. Katar Havayolları bünyesinde çok sayıda ülkeden çalışan bulunmaktadır. Özellikle son senelerda çok sayıda Türk vatandaşımız bu firma bünyesinde çalışmaya başlamıştır. Katar Havayolları bu Türk vatandaşlarına yenilerini ekleyecek. Ülkemizden fazla sayıda personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirilecek.

Katar Havayolları aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; danışma görevlisi, host, hostes, pilot, ikinci pilot, kabin memuru, kabin görevlisi, mühendis, tekniker, teknisyen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır?

Katar Havayolları kabin memuru (host, hostes) alımı şartları

Bu ilanlardan en fazla başvuru yapılanı ise şüphesiz kabin memurluğudur. Peki kabin memuru alımı için hangi başvuru şartları aranmaktadır?

  • En az 21 yaşında olmak
  • Parmak uçlarında minimum 212 cm yüksekliğe ulaşabilmek
  • Yazılı ve konuşma olarak akıcı İngilizce
  • Doha’ya taşınmaya istekli
  • En az lise mezunu olmak

Bu başvuru şartlarını sağlamanız durumunda sizler de yurtdışında Doha’da çalışma olanağı elde edebilirsiniz. Peki ama başvurular nasıl ve nereden gerçekleştiriliyor?

Katar Havayolları iş başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Katar Havayolları, her sene belirli zamanlarda ülkemizde İstanbul, Antalya gibi illerimizde işe alım etkinlikleri düzenlemektedir. Bu etkinliklere katılabilir ve burada insan kaynakları departmanına müracaat ederek iş başvuru formu doldurabilirsiniz. Şayet işe alım şartlarını sağlıyorsanız mülakat aşamasına geçilir ve  gerekli şartları bu etkinliklerde görüşebilirsiniz. İstanbul ilimizde son birkaç kez bu işe alım etkinlikleri “Grand Hyatt İstanbul” otelinde yapılmaktadır.

Harici olarak online açık iş pozisyonlarını da takip edebilirsiniz. Bunun için http://careers.qatarairways.com/ adresinize ziyaret edebilir ve ülke seçimini Türkiye uygulayabilirsiniz. Bunun yanında de ülkemiz için yayına giren iş ilanlarını gözlemleyebilirsiniz. Katar Havayolları’nda çalışmak için ülkemizden fazla sayıda başvuru formu gönderilmektedir.

Bunun en büyük sebebi de bu firmada çalışanların elde etmiş oldukları yüksek maaşlardır. İşe yeni başlayan bir kabin memuru bu firmada 3500 dolar gibi bir ücret almaktadır. Bu makalemizde Katar Havayolları Türkiye ofisi iş ilanları ile işe alım süreci ve iletişim bilgileri ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KATAR HAVAYOLLARI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, katar havayolları hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan katar havayolları açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu