Başvurular

Kayseri KASKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kayseri KASKİ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kayseri KASKİ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kayseri KASKİ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kayseri KASKİ iş ilanları ve iş başvurusu

Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü veya bilinen adı ile KASKİ, Kayseri ilimizde su ve kanalizasyon hizmetlerini yürütmek maksadıyla 1989 senesinde kurulmuş olan bir kurumdur. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermektedir. Kayseri, yer altı ve üstü sular yönünden ülkemizdeki en zengin kentlerden biridir. Bu suyun doğru kullanılması ve yönetilmesi elzemdir. KASKİ, tüm bu görev ve sorumlulukları başarı ile yerine getirmektedir. KASKİ bu çalışmalarını gerçekleştirirken bünyesinde çok sayıda çalışana ihtiyaç duymaktadır ve çeşitli zamanlarda kadrosuna yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. KASKİ aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamında bulunmaktadır.

  • Kayseri KASKİ İş İlanları 2022
  • Kayseri KASKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kayseri KASKİ İş İlanları 2022

KASKİ, Kayseri ilimizde vatandaşlarımıza içme suyu sağlamak, atık suları uzaklaştırmak ve yağmur sularını toplamak gibi görevlere sahiptir. Tüm bu görev ve sorumlulukları gerçekleştirmek adına taşınır taşınmaz mal satın almak, işletme kurmak ve işletmek gibi çeşitli iş ve işlemleri de gerçekleştirme yetkisi bulunmaktadır. KASKİ, ülkemizdeki su ve kanalizasyon idareleri içinde en başarılı işler çıkgit gide artan kurumlardan biridir. Yapmış oldukları çalışmalar ile yalnızca şimdilerde değil, ilerleyen senelerda da Kayseri halkının su gereksinimini gidermek adına planlamalar yapmış ve bunları yaşama geçirmiştir. KASKİ bu faaliyetlerinin aralıksız olarak sürmesi adına yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Kayseri İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

KASKİ aracılığıyla yayınlanmış olan yahut ilerleyen zamanda yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; tekniker, teknisyen, özel güvenlik görevlisi, çağrı merkezi personeli, mühendis, bekçi, vardiya saha işçisi, inşaat mühendisi, harita mühendisi, harita kadastro, engelli personel, eski hükümlü işçi, şoför, sayaç açma kapama elemanı, biyolog, veznedar gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki bu iş ilanlarını nereden takip edebilir, bu ilanlara nasıl ve nereden iş başvurusu yapabilirim?

Kayseri KASKİ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

KASKİ, yeni çalışan alımları gerçekleştireceği vakit İŞKUR üzerinde iş ilanları yayınlamaktadır. KASKİ bünyesinde çalışmak için bu iş ilanlarını takip ederek iş başvurusunda bulunmak gerekmektedir. KASKİ bünyesinde çalışmak için harici olarak online bir iş başvuru formu yahut insan kaynakları sayfası yer almamaktadır. KASKİ yeni çalışan alımları yayına girdiğinda bunları devlette.com sitemiz üzerinde de sizlerle paylaşmaktayız. Bizleri de bu hususta takip edebilirsiniz. Bu makalemizde KASKİ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KASKİ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kaski hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kaski açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu