Başvurular

Kayserigaz iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kayserigaz iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kayserigaz iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kayserigaz iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kayserigaz iş ilanları ve iş başvurusu

Kayserigaz, 2003 senesinde Kayseri ilimizde doğalgaz sevkiyatı gerçekleştirmek üzere kurulmuş olan bir kurumdur. Socar Türkiye, Çalık Holding  ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayserigaz’ın ortakları içinde bulunmaktadır. Kayserigaz mevcut müşteri sayısı ile ülkemizdeki en büyük doğalgaz sevkiyat firmalarından biridir. Yatırımlarına ara vermeksizin devam eden firma, üyelerine kesintisiz hizmet verebilmek için çalışmaktadır. Bu bağlamda yeni çalışanlara ihtiyaç duyan firma çeşitli zamanlarda bünyesine personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Kayserigaz aracılığıyla yayına giren iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Kayserigaz İş İlanları 2022
  • Kayserigaz İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kayserigaz İş İlanları 2022

Kayserigaz Kayseri Doğalgaz Dağıtım Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi veya kısa adı ile Kayserigaz, şehirde doğalgaz sevkiyat şebekelerini planlama, doğalgazın abone serbest tüketicilere teslimi gibi konularda faaliyet gösteriyor. Kayseri ilimizde doğalgaz sevkiyatı ve işletmesini 30 sene süreliğine elde etmiştir. Kayserigaz faaliyetlerini sürdürebilmek adına yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Kayseri İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Kayserigaz aracılığıyla şuana dek yayınlanmış iş ilanlarında çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Bunlar; veznedar, doğalgaz teknikeri, şoför, sayaç açma kapama elemanı, sayaç okuma elemanı, çevre mühendisi, inşaat mühendisi, özel güvenlik görevlisi gibi kadrolardır. İlerleyen zamanda de ihtiyaç halinde benzer kadrolara ve diğer kadrolara çok sayıda alımlar gerçekleştirilecektir. Peki tüm bu alımları nasıl takip edebilinmekte, yayına giren iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapabilinmekte?

Kayserigaz İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kayserigaz, iş başvurularını online olarak almaktadır. Kayserigaz bünyesinde çalışmak için aşağıdaki iş başvuru formu sayfasını kullanabilirsiniz. Bunun dışında da Kayserigaz yapacak olduğu yeni çalışan alımları için İŞKUR üzerinden de ilanlar yayınlayabilmektedir. Tüm bu ilanları devlette.com sitemizde de paylaşmaktayız. Yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla incelenir ve geniş bir şekilde olarak değerlendirilir. Bu makalemizde Kayserigaz iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Not : Kurumun kariyer sayfası bakım çalışmaları sebebiyle açılmamaktadır. Bir süre sonra tekrar deneyebilirsiniz.

Kayserigaz iş başvuru formu doldurmak için tıklayın


DİĞER KAYSERİGAZ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kayserigaz hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kayserigaz açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu