Başvurular

99 Belediye Personeli Alımı İçin İlan Yayımlandı! Kadrolar, Öğrenim ve KPSS Şartı

99 Belediye Personeli Alımı İçin İlan Yayımlandı! Kadrolar, Öğrenim ve KPSS Şartı, iş başvuruları bölümünde 99 Belediye Personeli Alımı İçin İlan Yayımlandı! Kadrolar, Öğrenim ve KPSS Şartı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 99 Belediye Personeli Alımı İçin İlan Yayımlandı! Kadrolar, Öğrenim ve KPSS Şartı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

99 Belediye Personeli Alımı İçin İlan Yayımlandı! Kadrolar, Öğrenim ve KPSS Şartı

Muğla Büyükşehir Belediyesi paylaşımı yaptığı bir açıklama ile belediyenin bazı birimlerinde personel açığı olduğunu açıkladı. 

Bu birimlerde ki personel açığını gidermek isteyen Muğla Büyükşehir Belediyesi İŞKUR üzerinden bir ilan yayımlayarak açık kadroları ve başvuru şartlarını adaylara açıkladı. 

Söz konusu personel alım ilanına dair bilinmesi gerekenler şu biçimde;

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 99 PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye İş Kurumu, kurum dışı personel alım ilanları sayfası üzerinden açıklamada Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesine 99 personel alımı yapılacağı ilan edildi. 

Belediye işçisi ve belediye memuru kadrolarına yapılacak olan personel alım ilanlarında ilkokul, lise ve üniversite mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 

Açık Kadrolar

Özel Güvenlik kadrosu için yayımlanan ilanda 78 personel alımı yapılacağı ilan edildi. Bu kadronun dışında kurum bunun bunun yanında Büro Memuru kadrosuna 1 kişi, Marangoz kadrosuna 3 kişi, Sıhhi Tesisatçı kadrosuna 2 kişi, İnşaat Ustası kadrosuna 3 kişi, Kesimhane İşçisi kadrosuna 3 kişi, Mezbaha Kesim İşçisi kadrosuna 1 kişi, Hayvan Bakıcısı kadrosuna 2 kişi, Temizlik Personeli kadrosuna 1 kişi, Uzman Personel kadrosuna 1 kişi, Arkeolog kadrosuna 3 kişi, Heykeltraş kadosuna 1 kişi alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Belediye Personeli alımı için yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken genel koşullar;

 Belediyeler aracılığıyla yayımlanan ilanlarda bulunan pozisyonlar için tespit edilen eğitim şartını sağlamak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum aracılığıyla tespit edilen yaş aralığında bulunmak diğer mühim şartlar. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını Muğla Büyükşehir Belediyesine şahsen yapacaklar. Başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu