Başvurular

KEPSAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022

KEPSAŞ iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde KEPSAŞ iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. KEPSAŞ iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

KEPSAŞ iş ilanları ve iş başvurusu

Kayseri Elektrik Perakende Satış A.Ş yahut bilinen kısa adı ile KEPSAŞ, 1928 yılına kadar uzanan bir geçmişe sahiptir. Lakin KEPSAŞ adını 2012 senesinde almıştır. KEPSAŞ, Kayseri Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biridir ve elektrik tedarik şirketi olarak faaliyet göstermektedir. KEPSAŞ, Kayseri ilimizde serbest tüketici statüsünde bulunmayan tüm üyelerine elektrik tedarik hizmetini, kalite ve güven anlayışları ile birleştirerek ucuz fiyata sağlamaktadır. KEPSAŞ faaliyetlerini gerçekleştirebilmek adına çeşitli zamanlarda yeni çalışanlara ihtiyaç duymakta ve bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. KEPSAŞ aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • KEPSAŞ iş ilanları 2022
  • KEPSAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

KEPSAŞ iş ilanları 2022

KEPSAŞ, kurulmuş olduğu günden bu yana Kayseri ilimizde yaşayan vatandaşlarımıza en ucuz elektrik hizmetini verebilmek adına çalışmaktadır. Altyapısını gün geçtikçe geliştiren firma, bu sayede kesintisiz hizmet verebilmektedir. Ülkemizde alanında en iyi firmalardan biridir. KEPSAŞ bu başarısını bünyesinde istihdam ettiği çalışanlara borçludur. Kayseri KEPSAŞ, bu çalışanlarına ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Kayseri İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

KEPSAŞ aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; elektrik teknikeri, elektrik teknisyeni, elektrikçi, avukat, engelli personel, eski hükümlü işçi, veznedar, şoför, sayaç bakla okuma elemanı, stajyer, çağrı merkezi müşteri temsilcisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu gerçekleştiriliyor?

KEPSAŞ İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

KEPSAŞ bünyesinde yapılacak olan alımlar İŞKUR adresinde ve kurumun resmi web sitesi üzerinde yayınlanmaktadır. Yeni açık iş pozisyonu oluştuğunda bu adreslerden açıklamalar yayınlanmaktadır. Aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu sayfasına giderek bir açık iş pozisyonu olup olmadığını kontrolünü yapabilirsiniz. Şayet açık iş pozisyonu varsa iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Başvurularınız kurumun insan kaynakları departmanınca değerlendirilecektir. Bu makalemizde KEPSAŞ iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

KEPSAŞ iş başvuru formu doldurmak için TIKLAYIN


DİĞER KEPSAŞ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kepsaş hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kepsaş açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu