Başvurular

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü iş ilanları ve iş başvurusu

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı‘na bağlı olarak 12 Mayıs 1997 tarihinde Türk denizleri ve karasularında seyreden Türk ve yabancı bayraklı gemilerin seyir güvenliğine yardımcı olmak, kıyı emniyeti ve gemi kurtarma hizmetleri ile kılavuzluk, römorkör hizmetlerini yapmak ve bunlarla alakalı cihaz ve tesislerini kurmak, işletmek, can, mal ve gemi kurtarmak, yardım, çeki, batık çıkarmak ve bunlarla alakalı römork ve dalgıçlık hizmetlerini yürütmek, güvenli seyre yönelik kurulmuş ve kurulacak olan sahil telsiz istasyonları, Otomatik Tanımlama Sistemi, dGPS ve benzeri sistemlerle alakalı her türlü yatırımı yapmak ve tekel şeklinde işleterek seyir emniyetini yükseltmek maksadıyla kurulmuş denizcilik teşkilatıdır. Türk boğazları olarak anılan İstanbul Boğazı ve Çanakkale Boğazı’ndan yapılan geçişleri kontrolünü yapmaktadır. Genel müdürlük, boğazlardaki koşullar uygun değilse boğazları kapatma yetkisine sahiptir. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü faaliyetlerinin aksamadan devamı adına her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Yazımızın devamında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayınlanmış en son iş ilanları ile bu ilanlara ait iş başvurusu, iş başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi geniş bir şekilde bilgiler bulunmaktadır.

  • Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İş İlanları 2022
  • Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nereden Yapılır?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İş İlanları 2022

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü her sene çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Bu iş ilanları içinde ilköğretim mezunu, ortaöğretim mezunu, üniversite mezunu adayların başvuru yapabilecekleri çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanların akabinde işe alınacak olan personeller kadrolu, daimi, anlaşmali ve geçici gibi statülerde istihdam edilmektedir.  Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları aşağıda bulunmaktadır.

  • Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İşçi Alımı İlanı İçin TIKLAYIN
  • Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

İlanlarda deniz trafik operatörü, sistem mühendisi, donanım mühendisi, elektrik teknisyeni, elektronik teknisyeni, bilgisayar teknisyeni, şoför, büro memuru, gemici, avukat, gemi yağcısı gibi çeşitli kadrolar ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki bu ilanlara nasıl iş başvurusu yapılır?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İş Başvurusu Nereden Yapılır?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayınlanmış olan tüm iş ilanları www.devlette.com adresimiz üzerinde ve kurumun resmi adresi olan www.kiyiemniyeti.gov.tr adresi üzerinde yayınlanmaktadır. Tüm bu ilanlara ulaşmak ve ilanlar yayına girdiği anda iş başvurusu yapabilmek için sosyal ağlardan bizleri takip etmeniz yeterli gelmektedir. İlanlar yayına girdiğinda başvuru formu, başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi tüm ilan ayrıntıları ila ilanlara nasıl iş başvurusu yapabileceğiniz ile ilgili geniş bir şekilde bilgileri yine sosyal ağlardan sunacağız. Harici olan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine ilanlar yayınlanmadan yapılan başvuruları kabul etmemektedir. Müdürlük bünyesine çalışabilmek için ilanların yayına girmesinı beklemeniz ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi ise yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kıyı emniyeti genel müdürlüğü hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kıyı emniyeti genel müdürlüğü açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu