Başvurular

Aile ve Çalışma Bakanlığı SYDV Kamu Personeli Alım İlanı

Aile ve Çalışma Bakanlığı SYDV Kamu Personeli Alım İlanı, iş başvuruları bölümünde Aile ve Çalışma Bakanlığı SYDV Kamu Personeli Alım İlanı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Aile ve Çalışma Bakanlığı SYDV Kamu Personeli Alım İlanı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Aile ve Çalışma Bakanlığı SYDV Kamu Personeli Alım İlanı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) yayımladıkları ilanlar ile kamu personeli alımı yapmaya sürdürmektelar. Farklı platformlar üzerinden yayımlanan bu personel alım ilanları adayların gözünden kaçabiliyor. 

Kamu İlanları olarak söz konusu SYDV kamu personeli alım ilanlarını siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarıyoruz. 

SYDV KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARI

Bu çerçevede Türkiye geneli farklı şehirlerde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) hem işçi kadroları için hemde memur kadroları için alımlar yer alıyor. 

Memur Kadroları;

Memur kadroları için 60 yahut 70 KPSS puan şartı ile yayımlanan personel alım ilanlarının yanında bunun bunun yanında KPSS şartsız işçi alım ilanları ekleniyor. 

Bu alımlarda dikkat çeken en mühim husus ise memur kadrolarında. Zira memur kadroları için adaylardan 6 aylık yahut 1 yıllık ikamet şartı talep edilebiliyor. Ayrıca SYDV memur alımları çoğunluklar Büro Memuru ve Sosyal Yardım İnceleme Görevlisi kadrolarına yapılıyor. Bu kadrolara başvuru yapacak adayların ise alakalı lisans bölümlerinden mezun olmaları gerekiyor. 

İşçi Kadroları

İşçi kadroları için yayımlanan personel alım ilanlarında ise çok sayıda kadroda alım ilanı yer alıyor. En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği ilanlarda lise mezunu adaylar içinde ilanlar yer alıyor. Alımlar genelde Temizlik görevlisi, beden işçisi, hasta bakım personeli, ev temizlik personeli, büro işçisi ve şoför gibi kadrolara yapılıyor. 

Söz konusu alım ilanlarına dair tüm ayrıntılar için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu