Başvurular

Kocaeli Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kocaeli Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kocaeli Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kocaeli Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kocaeli Şehir Hastanesi iş ilanları ve iş başvurusu

Ülkemizde sağlık reformlarına ara verilmeksizin devam ediliyor. Sağlık alanında gerçekleştirilen çalışmalar ile bireylerin daha iyi sağlık hizmetlerinden, daha kolay ve ucuz bir biçimde yararlanmaları hedefleniyor. Bu doğrultuda geçtiğimiz senelerde şehir hastaneleri projesi yaşandı. Şehir hastaneleri bir çok ilimizde yapımı tamamlandı ve hizmete açıldı. Bu hastanelerden bir tanesi de Kocaeli ilimizde bulunmaktadır. Kocaeli ilimizde yer almakta olan Kocaeli Şehir Hastanesi 1080 yatak kapasitesine sahip. Hastane Gama Holding ve Türkerler Holding iş birliği ile yapılıyor. Bu firmalar bunun yanı sıra hastanenin 25 yıllık işletme hakkına da sahiptirler.

Kocaeli Bölge Hastanesi içinde; 980 yataklı ana hastane, 100 yataklı yüksek güvenlikli psikiyatri hastanesi, 100 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi yer alıyor. Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü, gerek ildeki gerekse ülkemizdeki en büyük sağlık kurumlarından bir tanesi olma özelliğini taşıyor. Hastane 350 milyon Euro gibi büyük bir maliye sahip. Tamamlandığında gerek Kocaeli ilinde gerekse çevre illerde her gün on binlerce hastaya hizmet vermesi amaçlanıyor. Tüm bu ayrıntılarının yanında bölgede bir istihdam kapısı olma anlamında da mühim bir yere sahip olan hastanenin gerek inşası sırasında, gerek faaliyete girmesinin akabinde binlerce kişi istihdam edilecek. Kocaeli Şehir Hastanesi bünyesine her geçen gün yeni personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılmaya devam ediliyor. Kocaeli Şehir Hastanesi aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Kocaeli Şehir Hastanesi İş İlanları 2022
  • Kocaeli Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kocaeli Şehir Hastanesi İş İlanları 2022

Kocaeli Şehir Hastanesi, üst düzey teknolojik ekipmanlar ile donatılacak. Tüm sağlık olanakların bulunacağı hastaneyi gerek bölgeden, gerekse ülke genelinden fazla sayıda birinin sağlık hizmeti almak için ziyaret etmesi bekleniyor. Bu doğrultuda bölgede bir sağlık turizmi yaşanacak. Kocaeli halkı ise hastane bünyesine ne zaman, ne kadar personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılacak düşünüyor.

Kocaeli İline Ait İş İlanlarına Facebook Üzerinden Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Kocaeli Şehir Hastanesi aracılığıyla şuana dek yayınlanmış yahut bundan sonra yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; özel güvenlik görevlisi, temizlik personeli, hemşire, beden işçisi, tekniker, teknisyen, laborant, biyolog, acil tıp teknisyeni, ambulans şoförü, hasta kabul elemanı, hasta bakıcı, ebe, engelli personel, eski hükümlü işçi, yoğun bakım hemşiresi, yardımcı sağlık personeli, taşeron, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, aşçı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezun ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz, yeni mezun adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Kocaeli Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kocaeli Şehir Hastanesi inşa süreci tüm hızıyla sürdürmekte. Hastanenin 2022 yılı ilk çeyreğinde hizmete açılması amaçlanıyor. Bu süreç zarfında hastaneye halen sağlık personeli ataması gerçekleştirilmedi. Lakin inşaat sürecinde yani şantiyesine ihtiyaç duyulan bölümlerde alımlar her geçen saniye sürdürmekte. Gerek inşaat sürecinde gerekse hastane hizmete girmesinin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlarımız başvurularını İŞKUR üzerinden iş başvuru formu doldurularak yapabilirler. Bunun için İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden müracaatlarınızı uygulayabilirsiniz. Hastane faaliyete geçmesinin ardından çevre hastanelerden fazla sayıda personel transfer edilecek. Bunun dışında kalan pozisyonlar için yine İŞKUR üzerinden alımlar gerçekleştirilecek.

Kocaeli Şehir Hastanesi Nerede?

Kocaeli Şehir Hastanesi adresi araştırma konusu olanların başında bulunmaktadır. Ülkemizin en büyük sağlık kurumlarından birisi olan Kocaeli Şehir Hastanesi, Kocaeli ilimizde İzmit beldesinde bulunmaktadır.

Adres: “Bekirdere Mahallesi, 41060 İzmit/Kocaeli”

Bu makalemizde Kocaeli Şehir Hastanesi iş ilanları, işe alım süreci ve insan kaynakları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu