Başvurular

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alıyor 2022

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alıyor

Ülkemizin en köklü üniversitelerinden birisi olan Kocaeli Üniversitesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile çok sayıda anlaşmali personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Kocaeli Üniversitesi 4/B anlaşmali personel alımı ilanı kapsamı içinde eczacı, fizyoterapist, psikolog, biyolog ve diğer sağlık personeli alımı gerçekleştirecektir. Adaylar ilana 15 gün içinde başvuru yapmak durumundadırlar. Adaylarda aranan başvuru tarihleri, başvuru formu ve başvuru şartları ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

  • Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018
  • Başvuru Şartları Nelerdir?
  • Başvuru için gerekli belgeler nelerdir?
  • Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?
  • Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

Kocaeli Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı 2018

Üniversitemiz birimlerinin personel gereksiniminin karşılanması maksadıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”a, göre Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla personel istihdamı yapılacaktır.

KADRO UNVANI ADET ARANAN NİTELİKLER BÜTÇE GİDERLERİ
Eczacı 4 Eczacılık Fakültesi mezunu olmak. Özel Bütçe
Fizyoterapist 5 Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans programından mezun olmak. Özel Bütçe
Psikolog 1 Psikoloji Lisans programından mezun olmak. Özel Bütçe
Biyolog 1 Biyoloji Lisans Programından mezun olmak.

(Sağlık Bakanlığı aracılığıyla verilen Terapötik Aferez Eğitimi Sağlık Personeli Sertifikasına sahip olmak. Kamu Hastanelerinde en az 3 yıl çalıştığını belgelemek.)

Özel Bütçe
Diğer     Sağlık Personeli 1 Radyoloji Bölümü yahut Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği Bölümü Önlisans programından mezun olmak. (Solunum ayarlı rapyoterapi ve portal dozimetri eğitimi aldığına dair sertifikası olmak. Kamu Hastanelerinin Radyoterapi

Ünitesi’nde en az 5 yıl çalıştığını belgelemek)

Özel Bütçe
Diğer     Sağlık

Personeli

1 Radyoloji Bölümü yahut Tıbbi Görüntüleme Teknikerliği

Bölümü Önlisans programından mezun olmak.

Özel Bütçe
Diğer     Sağlık Personeli 1 Radyoterapi Bölümü Önlisans programından mezun olmak. (Radyoterapi Teknikerleri Derneği aracılığıyla tertip edilen EORTC ve Radyoterapi eğitim hayatına katıldığını belgelemek.

Kamu Hastanelerinin Radyoterapi Ünitesi’nde en az 5 yıl çalıştığını belgelemek)

Özel Bütçe
Diğer     Sağlık

Personeli

4 Anestezi Bölümü Önlisans programından mezun olmak. Özel Bütçe
Diğer     Sağlık

Personeli

2 Tıbbi Laboratuar Bölümü Önlisans programından mezun olmak. Özel Bütçe
Diğer     Sağlık

Personeli

3 İlk     ve     Acil      Yardım     Teknikerliği      Bölümü     Önlisans

programından mezun olmak.

Özel Bütçe
Diğer Sağlık

Personeli

1 Protez ve Ortez Bölümü Önlisans programından mezun olmak. Özel Bütçe
Diğer Sağlık Personeli 1 İş ve Uğraşı Terapisti Bölümü Önlisans programından mezun olmak. Özel Bütçe

*Eczacı pozisyonuna başvuran adaylarda KPSS sınav şartı aranmamakla birlikte başvuruda bulunan adayların sayısı ilanda gösterilen sayıdan fazla olması durumunda, adaylara sözlü sınav yapılacak olup, kazanan adaylar sözlü sınav başarı puan sırasına göre belirlenecektir. Sözlü sonucu vazifeye başlayan adaylar dışarıda kazanç getirici başka bir iş yapamayacaktır.

Başvuru Şartları Nelerdir?

  • Başvuru yapacak adaylarda, öğrenimle alakalı koşullar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’ınci maddesindeki aşağıda gösterilen Genel Şartlar aranır.
    • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak,
    • Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa yahut zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş yahut ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak yahut soruşturma altında olmamak.
    •  Başvuru tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.
    • Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf yahut tecilli olmak.
    • 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı yahut vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak.
  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi gereğince, anlaşmali olarak istihdam edilenler, hizmet anlaşmasine aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca anlaşmalerinin feshedilmesi yahut anlaşma dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile tespit edilen istisnalar hariç anlaşmayi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden bu yana bir yıl geçmedikçe kurumların anlaşmali personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
  • Daha önceden kurumumuzda çalışırken kurumumuzca iş akdi fesih edilenlerle, kendi isteği ile görevinden istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.
  • Eczacı pozisyonuna müracaat eden adayların 6197 sayılı Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Kanun’un 2. 3 ve 4’üncü maddelerinde gösterilen şartları taşıması gerekmektedir.
  • 2016 KPSS (B) grubu sınavlardan lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93 puanı esas alınacaktır.
  • KPSS puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanıp vazifeye başlatılacak olanlar, istihdam edilecekleri birimlerde aynı sınıftaki diğer personelin tabi olduğu çalışma saat ve usulüne tabi olarak çalışacaklardır.
  • Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar ile ilgili yasal işlem yapılacaktır. Atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecektir.

Başvuru için gerekli belgeler nelerdir?

  1. 2016 KPSS sonuç belgesi fotokopisi.
  2. Nüfus cüzdan fotokopisi.
  3. Diplomanın önlü arkalı fotokopisi.
  4.  Başvurulan unvanda eğitim belgesi, sertifika yahut çalışma belgesi istenmiş ise fotokopisi
  5. Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge.
  6. 4/B Sözleşmeli Personel Başvuru Formu (http://perdb.kocaeli.edu.tr/Formsicil.php)

Başvurular Nasıl ve Nereden Yapılacak?

Adayların, ilanın yayımı tarihinden bu yana 15 inci günün mesai bitimine kadar (16:30) Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru zamanının son günü resmi tatil gününe rastlaması halinde takip eden iş gününün mesai bitimine kadar (16:30) müracaat kabul edilecektir. Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılmış bulunan müracaatlar geçersiz olup, söz konusu iş istekleri ile ilgili her hangi bir işlem yapılmayacaktır.

Başvuruların Değerlendirilmesi ve Sonuçları

Değerlendirmeler KPSS puan sıralamasıyla yapılacak olup, KPSS puanlarının eşit olması durumunda diploma tarihi itibariyle önce mezun olmuş olan, bunun da aynı olması halinde yaşı büyük olan aday tercih edilecektir. Her kadro için 1 (bir) yedek aday belirlenecek olup, asil adaylardan başvuru olmadığı takdirde yahut aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek adaylardan atama yapılacaktır. KPSS puan sıralamasıyla atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zamanı http://www.kocaeli.edu.tr/açıklamalar.php adresinden ilan edilecektir. Bu ilan atanmaya hak kazanan adaylar için tebliğ mahiyetinde olup, bunun bunun yanında tebligat yapılmayacaktır.

Bu makalemizde Kocaeli Üniversitesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan personel alımı ilanı ile ilgili başvuru formu, tarihleri ve şartları gibi geniş bir şekilde ilan detaylarını paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu