Başvurular

Konya Taşkent SYDV Personel Alımı İlanı Yayınlandı 2022

Konya Taşkent SYDV Personel Alımı İlanı Yayınlandı 2022, iş başvuru bölümüzde Konya Taşkent SYDV Personel Alımı İlanı Yayınlandı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Konya Taşkent SYDV Personel Alımı İlanı Yayınlandı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Konya Taşkent SYDV Personel Alımı İlanı Yayınlandı

Konya SYDV Personel Alımı İlanı 2016

Konya ilinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yani SYDV yayınlamış olduğu ilan kapsamı içinde personel alımı yapacağını açıkladı. Konya SYDV personel alımı kapsamı içinde 1 sosyal yardım ve inceleme görevlisi alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar Taşkent beldesinde çalıştırılacaklardır. Adaylar ilana 12 Ekim 2016 tarihine kadar iş başvurusu yapabilirler. Adaylarda aranan başvuru şartları ve iş başvurusu formu gibi diğer ilan bilgilerine haberimizin devamından varabilirsiniz.

  • 4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının İktisadi İdari Bilimler Fakültesi , Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler, bölümlerinin birinden mezun olmak.
  • En az B sınıfı ehliyet sahibi olmak
  • Başvuru tarihinden bu yana son altı aydır Taşkent İlçe sınırlarında ikamet ediyor olması .
  • Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) aracılığıyla 2015 yahut 2016 senesinde yapılan Kamu Personel Seçme sınavından KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.
  • Adli Sicil Kaydı bulunmamak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut yahut akıl hastalığı yahut vücut sakatlığı ile özrü bulunmamak.
  • Sosyal iletişim becerisine sahip olmak
  • İyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint, photoshop v.b. ) kullanabiliyor olmak.

Yukarıda belirtilmiş olan şartları taşıyan adaylar alakalı SYDV binasına giderek bizzat iş başvurusunda bulunabilirler. Konya Taşkent SYDV personel alımı ilanına dair geniş bir şekilde bilgileri paylaştık. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Konya Belediyesi iş ilanlarına ulaşmak için hemen TIKLAYIN

 


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu