Başvurular

KOSGEB iş ilanları ve iş başvurusu 2022

KOSGEB iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde KOSGEB iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. KOSGEB iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

KOSGEB iş ilanları ve iş başvurusu

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı veya bilinen kısa adıyla KOSGEB, ülkemizde bulunan ufak ve orta ölçekli işletmelerin ekonomideki rolünü ve etkinliğini arttırmak, rekabet güçlerini arttırmak ve sanayide entegrasyonu ekonomik gelişmelere uygun bir biçimde gerçekleştirmek amacı ile kurulmuş olan bir kamu kuruluşudur. KOSGEB, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde faaliyet göstermektedir. Merkezi Ankara ilimizde bulunan KOSGEB, tüzel kişiliği haiz özel bütçeli bir kuruluştur. KOSGEB ihtiyaç duyduğu zamanlarda bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. KOSGEB aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları ile bu ilanlara ait iş başvuru formu, iş talep formu, açık iş pozisyonları gibi iş başvurusu ayrıntıları haberimiz devamında bulunmaktadır.

  • KOSGEB İş İlanları 2022
  • KOSGEB İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

KOSGEB İş İlanları 2022

KOSGEB’in temel hedefi, yeni işletmelerin açılmasına teşvik etmek ve girişimciyi eğitimsel ve mali anlamda desteklemektir. Yeni bir iş kurmak isteyen fakat maddi destek bulamayan bireyler yahut kurumlar KOSGEB kredisi almak için başvuruda bulunabilirler. KOSGEB, ülkemizde bi hayli yoğun olarak çalışan kamu kurumlarının başında bulunmaktadır. KOSGEB, bu faaliyetlerine aralıksız devam etmek için ise çeşitli zaman dilimlerinde çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. KOSGEB aracılığıyla yayına giren en son iş ilanları aşağıda bulunmaktadır.

  • KOSGEB Personel Alımı İlanı İçin TIKLAYIN

KOSGEB aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; avukat, kobi uzman yardımcısı, uzman, denetçi, hizmetli, müfettiş, mühendis, şoför, bilişim uzmanı gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. İlanlarda ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu, bay – bayan, işinde uzman – deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl iş başvurusu yapılır?

KOSGEB İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

KOSGEB aracılığıyla yayına giren yahut yayına girecek olan bütün iş ilanları, www.devlette.com adresimiz üzerinde bulunmaktadır. Bu iş ilanlarını takip etmek, ilanlara dair iş başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları gibi bilgileri görmek ve anında iş başvurusu yapmak için sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz. İlanlar yayına girdiğinda sosyal ağlar üzerinden gerekli açıklamaları siz kıymetli okurlarımız ile sunacağız. Bunun dışında kurumun insan kaynakları gibi çeşitli departmanlarına bırakacak olduğunuz iş başvuruları ise kabul edilmemektedir. KOSGEB, bünyesinde çalışma fırsatı yakalamak için ilanların yayına girmesinı beklemeli ve söz edeceğimiz usul ve esaslar çerçevesinde başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz. Bu makalemizde KOSGEB iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.


DİĞER KOSGEB HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kosgeb hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kosgeb açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu