Başvurular

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü işçi alım yapacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü işçi alım yapacak, iş başvuruları bölümünde Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü işçi alım yapacak ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü işçi alım yapacak ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü işçi alım yapacak

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü aracılığıyla heyecanla beklenen işçi alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan işçi alım ilanında  1 adet eski hükümlü yahut terörle karşılaşmada malul sayılmayacak biçimde yaralanan işçi alımı yapılacağı açıklamaldu.

BAŞVURU ŞEKLi, YERİ, TARİHİ VE SONUÇLARIN DUYURULMASI

1) Başvurular, Türkiye iş Kurumu (iŞKUR) internet sitesinden 22-26 Mart 2021 tarihleri içinde elektronik ortamda yapılacaktır.

2) Türkiye iş Kurumu aracılığıyla gönderilen ve talep şartlarını taşıyan adaylar içinden en yüksek KPSS puanından başlanmak üzere açık iş rakamının 4 katı; öncelik hakkına elde ederek başvuran adaylardan talep şartlarına uygun olanlar içinden, açık iş rakamının 4 katı adayın olduğu liste, sözlü sınav yeri ve tarihi Genel Müdürlüğümüzün internet adresinde (www.vgm.gov.tr) ilan edilecek olup, adaylara bunun bunun yanında yazılı tebligat yapılmayacaktır.

3) Sınav sonucu ve kazanan adaya ilişkin istediğimiz belgeler aynı biçimde Genel Müdürlüğümüzün internet adresinde (www.vgm.gov.tr) açıklamalacaktır. Kişinin adresine bunun bunun yanında posta ile tebligat yapılmayacaktır.

4) Başvurudan işe alınmaya kadar adaylara yapılacak bilgilendirme, sonuçların açıklamalması ve çağrılar Genel Müdürlüğümüzün internet sitesinde (www.vgm.gov.tr) ilan yoluyla yapılacaktır.

PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

1) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş yahut İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2) 18 yaşını tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi saygınlığıyla 35 yaşından gün almamış olmak.

3) Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, cinsel saldırı yahut çocuğun cinsel istismarı suçlarından mahküm olmamak.

4) Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

5) Görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi bulunmamak.

6) ÖSYM aracılığıyla 2020 senesinde ön lisans düzeyinde yapılan KPSS sınavına girmiş olmak.

7) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli yahut muaf olmak.)

8) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık yahut malullük aylığı almamak.

9) işe alınacak işçilerin deneme süresi iki ay olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akitleri bildirim süresine gerek olmaksızın tazminatsız feshedilecektir.

ÖZEL ŞARTLAR:

1) Üniversitelerin iki yıllık eğitim veren Meslek Yüksekokullarının Elektrik Teknolojisi, Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknikerliği bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak,

2) Eski hükümlü ve terörle karşılaşmada malul sayılmayacak biçimde yaralananların; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü yahut Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların işçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) ve (ğ) bentlerinde olduğu biçimde durumlarını belgelendirmeleri gerekmektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Vakıflar Genel Müdürlüğü

Personel Daire Başkanlığı

Milli Müdafaa Cad. No: 20 Kızılay/ANKARA

0 (312) 415 54 61

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu