Başvurular

Koton iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Koton iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Koton iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Koton iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Koton iş ilanları ve iş başvurusu

Koton, 1988 senesinde İstanbul Kuzguncuk’ta açmış olduğu ufak bir mağaza ile kurulan bir giyim şirketidir. Hazır giyim sektöründe faaliyet gösteren Koton, kurulmuş olduğu günden bu yana büyümesini sürdürmüş ve şimdilerde ülkemizin en kıymetli markalarından bir tanesi haline gelmiştir. Koton, ülkemizde ve yurt dışında 500’ü aşkın mağazaya sahiptir. Koleksiyonları otoritelerce en bi hayli beğeni alanler içinde yer bulmaktadır. Koton bünyesinde 12 bini aşkın çalışan istihdam edilmektedir. Firma bu bireylere ek olarak her geçen gün yeni personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı gerçekleştirmektedir. Koton aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Koton İş İlanları 2022
  • Koton İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Koton İş İlanları 2022

Koton, 220’den fazla tasarımcı kadrosuna sahiptir. Böylelikle her sene modaya yön veren bir şirket olmayı başarmıştır. Bünyesinde ürün çeşitliliği bi hayli fazladır. 30 binden fazla ürünün olduğu söylenmektedir. Firma ülkemizde ve dünya çapında çok sayıda ülkede yeni mağazalar açarak daha fazla müşteriye ulaşmak için çalışmaktadır. Almanya, Rusya, Romanya, Hırvatistan, Fas gibi ülkelerde mağazaları bulunmaktadır. Koton gerek ülkemizde gerekse yurt dışında çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir.

Koton aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; satış danışmanı, kasiyer, reyon sorumlusu, ürün planlama uzmanı, mağaza müdür yardımcısı, iş analisti, merchandiser, part time satış danışmanı, görsel sunum uzmanı, iş güvenliği uzmanı, tasarımcı, mağaza elemanı, engelli personel, iş analisti, vasıfsız fabrika işçisi, şoför, depo elemanı, grup önderi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. Peki tüm bunlara nasıl ve nereden online iş başvurusu gerçekleştirilir?

Koton İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Koton, daha kolay bir biçimde iş başvurusu yapılmasını sağlamak maksadıyla yeni bir web sitesi paylaştı. İşim Kotonda yani isimkotonda web adresi üzerinden artık kolay bir biçimde iş başvuru formu doldurulabiliyor. Bunun için aşağıda vermiş olduğumuz insan kaynakları sayfasına gitmeniz ve akabinde de başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekmektedir. Koton çeşitli zamanlarda bünyesine yapılan iş başvurularının yetmediği durumlarda İŞKUR üzerinden de ilanlar yayınlayabilmektedir. Tüm bu ilanları da devlette.com sitemizde bulacaksınızdır. Yaptığınız başvurular kurumun özgeçmiş havuzunda birikmekte ve başvuru yaptığınız pozisyonda personel açığı oluşması durumunda değerlendirilmeye alınmaktadır. Bu makalemizde Koton iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Koton İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu