Başvurular

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? 2022

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? 2022, iş başvuru bölümüzde Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kültür ve Turizm Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Daha önce Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal ile Başbakan Davutoğlu, Bakanlığın 600 yeni personel alımı yapacağını açıklamıştı. İlgili habere BURADAN varabilirsiniz.

Ahmet Davutoğlu yapmış olduğu bilgilendirmede Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesine 600 personel alımı gerçekleştirileceğini ve bunların 200’ünün kütüphaneci, 100’ünün arkeolog, 100’ünün de sanat tarihçisi bulunacağını söylemişti. Ayrıca Davutoğlu, kültür varlıklarının restorasyonu ile şehirlerin yeniden ihyası için görevlendirilmek üzere mimar, mühendis, şehir plancısı ve kağıt restoratöründen bir araya gelen 200 birinin de bu bağlamda istihdam edileceğini kaydetti.

Lakin Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı takvimi halen açıklanmış değil. Üstelik 2014 Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları kısa bir sürede geçerliliğini kaybedecek. Bu durumda alım için başvuru şartları neler olacak bi hayli araştırılan konular içinde. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı gelişmelerini www.devlette.com olarak yakında zamandan takip ediyoruz. Gelişmelerden anında haberdar olabilmek için aşağıda bulunan sosyal ağlardan bizleri takip edebilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu