Başvurular

Kumport iş ilanları ve iş başvurusu 2022

Kumport iş ilanları ve iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde Kumport iş ilanları ve iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Kumport iş ilanları ve iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Kumport iş ilanları ve iş başvurusu

Kumport, 1994 senesinde kurulmuş olan ülkemizin en büyük ve modern limanlarından biridir. Ülkemiz ihracatının büyük bir bölümünü gerçekleştiren Marmara Bölgesi’nde bulunan Kumport, ithalat ve ihracat konularında mühim bir ticaret kapısıdır. Kumport Liman İşletmeler, kurulduğunda yalnızca dökme yük hizmeti sunmaktaydı. Lakin şimdilerde konteyner elleçleme gibi konularda da hizmet verir hale gelmiştir. Ülkemizin en büyük limanlarından bir tanesi olan Kumport bünyesinde çok sayıda kişi istihdam edilmektedir. Kumport bu bireylere ek olarak çok sayıda yeni personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirmektedir. Kumport aracılığıyla yayına giren tüm iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • Kumport Limanı İş İlanları 2022
  • Kumport Limanı İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kumport Limanı İş İlanları 2022

Kumport, İstanbul ilimizde Beylikdüzü beldesinde bulunmaktadır. Konumu itibariyle bir tercih sebebi olan Kumport, bunun yanı sıra müşteri odaklı yaklaşımları ile de son senelerda bi hayli hızlı bir biçimde büyümüştür. Günümüzde ise Kumport ülkemizdeki en işlek limanlardan bir tanesi haline gelmiştir. Kumport bu büyümesini sürdürmek ve ülkemiz ihracatının gelişmesi adına çalışmalarına ara vermeksizin sürdürmektedir. Kumport çok sayıda personel alımı, eleman alımı, işçi alımı gerçekleştirecek.

İstanbul İline Ait İş İlanlarını Facebook Üzerinden Takip Etmek İçin TIKLAYIN

Kumport aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi beklenen iş ilanları içinde; ticaret uzmanı, şoför, muhasebe uzmanı, elektrik teknisyeni, iş güvenliği uzmanı, şoför, iş makineleri operatörü, danışma, destek personeli, uzman, gemi puantörü, özel güvenlik görevlisi, endüstri mühendisi, formen gibi çok sayıda kadro ve pozisyon bulunmaktadır. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılıyor?

Kumport Limanı İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Kumport bünyesinde çalışmak istiyorum, nasıl ve nereden iş başvurusu yapabilirim diyen vatandaşlarımız başvurularını kurumun resmi web adresi üzerinden yapabilirler. Bunun için ilk kez yazımızın sonunda vermiş olduğumuz bağlantıya tıklamalı ve iş başvuru formu sayfasına giriş yapmanız gerekir. Burada sizden istediğimiz bilgileri eksiksiz ve doğru olarak doldurmanızın ardından başvurunuzu gönderebilirsiniz. Yapacak olduğunuz başvurular kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla değerlendirilecek ve ardından başvuru yaptığınız pozisyonda personel açığı oluştuğu takdirde işleme alınacaktır. Burada başvurunuz olumlu yanıtlanırsa iş görüşmesi için çağrılmaktasınız. Bu aşamayı da geçen bireyler ülkemizin en büyük limanlarından bir tanesi olan Kumport bünyesinde çalışma olanağı elde edeceklerdir. Bu makalemizde Kumport iş ilanları ve işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

Kumport İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN


DİĞER KUMPORT HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, kumport hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan kumport açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu