Biyografiler

Kutsi kimdir, kaç yaşında, evi nerede?

Kutsi kimdir, biyografi kategorimizde 16 Mart 1973 doğumlu ve mesleği Sanatçı olan Kutsi biyografisini paylaşalım istedik. Kutsi kimdir?, Kutsi nereli?, Kutsi kaç yaşında, tüm detaylar Kutsi biyografi makalemizde..

Kutsi kimdir? – Biyografisi

Kutsi (Benim Adım Melek Halil)

Ahmet Kutsi Karadoğan (Benim Adım Melek Halil) Kimdir? Kaç Yılında Doğmuştur? Nerede Doğmuştur? Esasen Nereli? Boyu Ve Kilosu Kaçtır? Göz Rengi Nedir? Burcu Nedir? Sevgilisi Kim? Hangi Dizilerde Rol Almıştır? Hangi Filmlerde Rol Almıştır?  Nereden Mezun Olmuştur? Diskografi. Sosyal Medya’da Kaç Takipçisi Vardır? Benim Adım Melek Dizisi Halil Karakteri.

Ahmet Kutsi Karadoğan Kaç Yılında Doğdu?

Ünlü şarkıcı 16 Mart 1973 senesinde doğmuştur.

Ahmet Kutsi Karadoğan Nerede Doğdu?

Malatya’da doğmuştur.

Ahmet Kutsi Karadoğan Esasen Nereli?

Baba aracılığıyla aslen Malatyalıdır.

Ahmet Kutsi Karadoğan Kaç Yaşında?

47 yaşındadır.

Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Boyu Ve Kilosu Kaç?

174 cm boyunda ve 73 kg ağırlığındadır.

Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Göz Rengi Ne?

Göz rengi kahverengidir.

Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Burcu Ne?

Balık burcudur.

Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Sevgilisi Kim?

Sevgilisinin olup olmadığı bilinmemekte.

Ahmet Kutsi Karadoğan Hangi Dizilerde Rol Almıştır?

•2006 – Doktorlar

•2009 – Kahramanlar

•2011 – Acı Hatıralar

•2011 – Gülbeyaz

•2011 – Antep

•2012 – Huzur Sokağı

•2015 – Beyaz Yalan

•2015 – Tutar mı Tutar 

•2016 – Kırgın Çiçekler

•2016 – Kalbimdeki Deniz

Ahmet Kutsi Karadoğan Hangi Filmlerde Rol Almıştır?

•2015 – Zilin Sesi

Ahmet Kutsi Karadoğan Nereden Mezun Olmuştur? 

Hacettepe Üniversitesi İç Mimari bölümünü müzik uğruna yarıda bırakmıştır.

Ahmet Kutsi Karadoğan Diskografisi

Albümleri

•Ekim 2000 – Aşk Payını Aldı

•Ağustos 2005 – Sana Ne

•2006 – Kördüğüm (Petek Dinçöz ile)

•Nisan 2007 – Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

•2008 – Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim

•Nisan 2010 – Bambaşka

•Mart 2013 – Bilmem Anlatabildim mi?

Single’ları

•Nisan 2014 – “Yaz Günü”

•2016 – “Aşıklar Şehri” (feat. Zara)

•2016 – “Söz Konusu Aşk” (feat. Meral Kendir)

•2016 – “Beşiktaşım Benim”

•2016 – “Kalbimdeki Deniz”

Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Sosyal Medyada Kaç Takipçisi Var?

Daha çok Kutsi ismiyle bilinen Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Instagram üzerinde @kutsiofficial isimli hesabının 116 bin takipçisi bulunmaktadır. Twitter’da ise @officialkutsi isimli hesabının 100,7 bin takipçisi bulunmaktadır.

Benim Adım Melek Dizisi Halil Karakteri

Hikâyesiyle olduğu kadar kadrosuyla da adından söz ettirecek Benim Adım Melek’in başrolünde başarılı sanatçı Kutsi de yer alıyor. Hem besteleriyle hem de oyunculuğuyla büyük alkış alan Kutsi dizide Antep’in en köklü iki ailesinden birisi olan Şirhan’ların oğlu Halil Şirhan kişiliğine hayat verecek. Mert, yürekli, adalet duygusu yüksek, yardımsever, ahlaklı, aklı başında, güvenilir delikanlı birisi olan Halil (Kutsi), babasının en büyük yardımcısıdır. Yaşadıklarından sonra kendini aşka kapatan Halil’in yaşamı da Melek’in baba evine dönmesiyle değişecektir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu