Başvurular

SYDV Bünyesine Büro Memuru Alım İlanı: KPSS’den En Az 60 Puan Almış Olmak Şartı Var

SYDV Bünyesine Büro Memuru Alım İlanı: KPSS’den En Az 60 Puan Almış Olmak Şartı Var, iş başvuruları bölümünde SYDV Bünyesine Büro Memuru Alım İlanı: KPSS’den En Az 60 Puan Almış Olmak Şartı Var ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. SYDV Bünyesine Büro Memuru Alım İlanı: KPSS’den En Az 60 Puan Almış Olmak Şartı Var ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

SYDV Bünyesine Büro Memuru Alım İlanı: KPSS’den En Az 60 Puan Almış Olmak Şartı Var

Niğde Altunhisar SYDV aracılığıyla yayımlanan SYDV memur alım ilanında tek bir kadrodan personel alımı yapılacağı açıklamaldu. İlanlarda alımların Büro Memuru kadrosuna bulunacağı ve bu kadro için adayların ilan metninde bulunan tüm şartları sağlamaları gerektiği ilan edildi. 

SYDV MEMUR ALIM İLANLARI

Niğde Altunhisar  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yayımlanan memur personel alım ilanında bulunan bilgilere göre adayların aşağıda bulunan lisans mezunu olma şartını sağlamaları gerekiyor. 

Kurum Büro Memuru pozisyonu için İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi bölümleri, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Bölümlerinin herhangi birinden mezun olmuş olma şartının olduğunu açıkladı. 

Diğer Şartlar

Öğrenim ve 60 KPSS puanını sağlayan adaylardan talep edilen mesleki şartlar.

Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek olmak (Vakfımızda yeterince kadın personelin olması ve yapılacak görevlerin özelliği sebebiyle istihdam edilecek personelin erkek olması gerekmektedir.) Askerlik görevini yapmış olmak, Altunhisar İlçe sınırları içinde en az 1(bir) senedir ikamet ediyor olmak Bilgisayar programlarını rahatlıkla kullanabilmek ve Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlar aracılığıyla onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adaylar ilana Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi üzerinden elektronik başvuru yapabilirler. İlan metni ve diğer detaylar için verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.

SYDV memur alımlarına elektronik başvuru için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu