Dekorasyon

Koçtaş baza modelleri ve fiyatları

Koçtaş baza modelleri ve fiyat aralıkları, dekorasyon kategorimizde Koçtaş baza modelleri ve fiyat aralıkları ile alakalı bilgiler vereceğiz.. Koçtaş baza modelleri ve fiyat aralıkları ile ilgili tüm merak ettikleriniz makalemizde..

Başlıklar

Koçtaş baza modelleri ve fiyat aralıkları

Baza deyip geçmemek lazım. Şık bir yatak odası için bazanızın bile yatak odası dekorunuza uyumunu sağlamalısınız. Mesela yatak odanızda bulunan dolaba uyum sağlamayan bir renkte olan bir baza yatak odanızın görüntüsü itici yapmaya yetecektir.Üstelik değeri de bir o kadar mühimdir.Gerekirse uzun seneler kullanmak zorunda olduğunuz baza modelini seçerken rahatınızı ve kalitenizi de önemsemelisiniz.Bunların hepsini size bir arada yalnızca Koçtaş sunuyor.

Baza satın almadan önce okumanız gereken 7 püf noktası için tıklayın

Tek kişilik baza fiyat aralıkları Koçtaş

Adore Karyola 90 cm ADR-01
357,90 TL (KDV Dahil)

Tek Kişilik Karyola Rustik Meşe Beyaz 90 cm ETR-01

269,90  TL (KDV Dahil)

Minar Mobilya Swan Tek Kişilik Karyola Beyaz Antrasit

369,90 TL (KDV Dahil)

Minar Mobilya Swan Tek Kişilik Karyola Beyaz Çırağan

419,90 TL (KDV Dahil)

Unimet Hatkus Metal Karyola K2M13O11 90×200 cm Beyaz

839,90 TL (KDV Dahil)

Unimet Hatkus Metal Karyola K2M13O11 90×200 cm Siyah

839,90  TL (KDV Dahil)

Unimet Hatkus Metal Karyola K2M13O11 90×200 cm Kahverengi

839,90 TL (KDV Dahil)

Unimet Lulis Metal Karyola K2M18O11 90×200 cm Beyaz

699,90 TL (KDV Dahil)

Unimet Lulis Metal Karyola K2M18O11 90×200 cm Siyah

699,90 TL (KDV Dahil)

Elit Baza Tek Kişilik 90×190 cm

544,90 TL (KDV Dahil)

Elit Baza Tek Kişilik 120×200 cm

804,90 TL (KDV Dahil)

Hem onlarca model içinden dilediğinizi seçebileceğiniz,hemde değeriz ürünü seçme şansınız olmadığı bir yer Koçtaş. Çünkü Koçtaş’ta herşey üstün kalite standartlarına göre yer alıyor. Belki beyaz bir baza modeli istiyorsunuz belki de rengarenk.. Belki sade bir model istiyorsunuz belki de ihtişamlı bir model. Başlığının yumuşak olmasını zaten eminiz ki herkes isteyecektir. Ne isteğe göre isteyin Koçtaş’da herşey sizin için! Her ne kadar basit bir baza gibi gözükse de en az diğer ürünler kadar bazaveya aynı önemi vermelisiniz. Senelerce kullanacağınız Koçtaşkalite ve garantisiyle üretilmiş bir baza yerine değeriz bir baza tercih ettiğinizde zaman içinde sarardığını ve hırpalandığını görüp pişman olacaksınız.

Sipariş vermeden önce alakalı modelin satışı sürdürmekte mu? Fiyatı güncel mi? Bilgilerini almayı unutmayın. Güncel maliyetlere göre fiyat aralıkların artış gösterdiğini belirtmek istedik.

Tek kişilik baza fiyat aralıkları Koçtaş

Koçtaş Tek kişilik baza fiyatı : 619,90 TL. Bu fiyat üzerinden 12 taksit yapan firma kargo ile de ürünü gönderebiliyor. Fotoğrafta görülen aksesuarlar fiyata dahil olmadığını unutmayın. Bunun yanında yatak da fiyata dahil değildir. Koçtaş tek kişilik yatak ölçüleri şu biçimde: Yükseklik: 116 cm Genişlik: 125 cm Derinlik: 205 cm

Baza satın almadan önce okumanız gereken 7 püf noktası için tıklayın

 

Koçtaş baza yatak modelleri ve kampanya fiyat aralıkları

Minar Mobilya Sude Çift Kişilik Karyola Takımı Beyaz Ceviz 599,90 TL (KDV Dahil)

Unimet Hatkus S Metal Karyola K2M13O13 140×200 cm Beyaz 779,90 TL (KDV Dahil)

Unimet Lulis Metal Karyola K2M18O14 160×200 cm Siyah 734,90 TL (KDV Dahil)

Yeşil Karyola ve Başlık 1.050 TL (KDV Dahil)

Konfor Mines Kumaş Baza Çift Kişilik 869,90 TL (KDV Dahil)

Bera Koçtaş çift kişilik yatak kampanyalı indirim fiyatı: 624.99 TL. Bu fiyat yalnızca Koçtaş web sayfası üzerinden online alışveriş için geçerlidir. Yatak özel CNC kesim ile yapılmış. Fermuarlı kılıfa sahiptir. Yıkanabilir özelliği mevcuttur. 12 ay taksit seçeneği de yer alıyor. Firma bu fiyat üzerinden taksit yapıyor ve adrese teslim ediyor.

Koçtaş Tek kişilik bazalı yatak kampanya fiyatı 493 TL’dir. Bu fiyat KDV dahil fiyattır. Bu ürün internet sayfası üzerinden satılmaktadır. Üye girişi yaptıktan sonra SATIN AL butonunu tıklayarak ürünü satın alabilirsiniz. Bazalı yatak takımı bu biçimde evinize ücretsiz olarak gelecektir.
Özellikler
Yükseklik : 31,5 cm
Derinlik :200 cm
En :94 cm
Ürün Rengi : Beyaz
Gövde E1 kalite standartlarında 18 mm MYL dan üretilmiştir.

 

Koçtaş Mobilya çift kişilik karyola indirimli kampanya fiyatı: 279,90 TL. Firma bu fiyata 12 ay taksit olanağı sunuyor. Demonte bir üründür. Lakin bunun için servis ücreti: 45 TL’dir. Üründen tatmin kalmazsanız 14 gün içinde iade hakkı yer alıyor. Firma vermiş olduğu fiyata yatağı dahil etmediğini not olarak bildirmiş.

Koçtaş Mobilya çift kişilik karyola indirimli kampanya fiyatı: 279,90 TL. Firma bu fiyata 12 ay taksit olanağı sunuyor. Demonte bir üründür. Lakin bunun için servis ücreti: 45 TL’dir. Üründen tatmin kalmazsanız 14 gün içinde iade hakkı yer alıyor. Firma vermiş olduğu fiyata yatağı dahil etmediğini not olarak bildirmiş.

Aşağıda verilen fiyatlar güncel olmayabilir. Lütfen güncel model ve fiyat aralıkları teyit ediniz.

Çekmeceli bazalar diğer baza modellerine göre daha az tercih edilir. Bunun nedeni, bazalara göre daha az kullanışlı olmasıdır. Baza gibi sandığı olmadığından dolayı çok kullanışlı değildir. Bu ürün Koçtaş mobilya’da satışta olmayabilir.

Çift kişilik bazalı yatak modelleri standarttır. Piyasada aşağı yukarı her mağazada bulacaksınızdır. İllaha bir markadan almak zorunluluğunuz yoktur. Önemli olan, bazada kullanılan metal aksamların değeri ve yay mekanizmasının değeridir.

Ekonomik yatak modellerinden bir model.. Ayakları ahşap olarak kasalıdır. Başlık kısım basit kapitone dediğimiz düğmeli deri kaplama modeldir. Bu ürün yalnızca baza, divan ve başlıktan oluşuyor. Ürünün Koçtaş Mobilya’da güncel satışı olmayabilir. Lakin benzer ürünler mevcuttur.

Bazanıza göre yatak arıyorsanız ölçülere çok dikkat etmeniz gerekiyor. Çünkü standart çift kişilik yatak ölçüleri firmadan şirkete değişim gösterebiliyor. Bu ürün avangart dediğimiz bir tarzda baza yatak modelidir. Başlık bölümde kadife kumaştan kapitoneli düğmeler yer alıyor. Modern baza modellerinde bu tarz döşemeler pek görülmez.

Tek kişilik baza yatak modeli olarak standart bir üründür. Bir çok yatak şifrketinda bu tarz ürünler mevcuttur. Fiyat olarak da firmalar içinde pek fark yer almıyor. Koçtaş Mobilya’da güncel olarak bu ürün satışta olmasa da benzer ürünler bulmanız olabilecek.

Çift kişilik baza yatak modellerinde mekanizmanın nasıl çalıştığına dikkat edin. Bazı mekanizmalar o kadar zor çalışır ki, iki kişi kapak kısmını zor kaldırıp indirir. Bu nedenle bu tarz mobilyalar alırken test etmeden almamalısınız.

Tek kişilik baza yatak ve başlık takımı almak isteyenler için uygun bir modeldir. Basit yapımı sebebiyle ekonomiktir. Koçtaş mobilya’da buna benzer bir çok ürün yer alıyor. Lakin yalnızca internet üzerinde satış yapmaktadır. Yatak ve baza alırken ürünü test ederek almanız sizin için daha sağlıklı olduğunu hatırlatmak istedik.

Koçtaş baza ve yatak satışını online olarak internet sayfasından yapmaktadır. 12 ay taksit olanağı da sunuyor. Tek dez avantaj olarak demonteli ürünlere servis ücreti ekliyor olmasıdır. Bu model güncel ürünler içinde Koçtaş’ta satışta olmayabilir. Lakin benzer onlarca model görebilmeniz olabilecekdür.

Koçtaş tek kişilik baza ve başlık fiyatı: 150 TL’dir. Bu fiyata yatak dahil değildir. Ürün Ölçüleri:Yükseklik:105 cm Genişlik:97 cm Derinlik:194 cm

Bu ürün Koçtaş mobilyanın güncel ürünlerinden değildir. Lakin buna benzer tek kişilik ürünler 150 TL’den başlamakta olup taksit olanağı da yer alıyor.

Çift kişilik karyola fiyat aralıkları 350’TL’den başlamaktadır. Bu fiyata demonte ve servis dahil olmadığı gibi yatak da fiyat içinde değildir.

BAZA ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ? (Hemen Tıkla Sonra Alışveriş Yap)

Bu galeride size Koçtaş çift kişilik baza yatak ve Koçtaş tek kişilik baza yatak modelleri sunduk. Burada bulunan ürünler örnek niteliktedir. Tamamı Koçtaş Mobilya’ya ait olmayabilir.

İşte sizin için hem sağlık hem de kalite standartlarına uygun olarak Koçtaş değerinde üretilmiş bir baza.Yumuşak başlığı aracılığıyla yüksek konforun tadını çıkaracak Koçtaş değerini her an hissedeceksiniz.Üstelik çift açılır kapanır baza sandığı aracılığıyla gereksiz tüm eşyalarınızı oraya sığdırabilecek onlar yüzünden boşu boşuna evinizin daralmasından kurtulacaksınız yahut kışın yazlık kıyafetlerinizi yazın kışlık kıyafetlerinizi saklamanız için ideal olacaktır.

 

 

 
👇
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu