Başvurular

Leke Jeans İş İlanları ve İş Başvuru Formu 2021

Leke Jeans İş İlanları ve İş Başvuru Formu 2021, başvurular bölümümüzde Leke Jeans İş İlanları ve İş Başvuru Formu 2021 ile alakalı bilgi sahibi olmanızı istedik.. Leke Jeans İş İlanları ve İş Başvuru Formu 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

Leke Jeans İş İlanları ve İş Başvuru Formu 2021

Leke Jeans iş ilanlarıLeke Jeans iş ilanları

Leke Jeans iş ilanları ile İstanbul Ankara İzmir ve Antalya başta olmak üzere Türkiye genelindeki şubelerine personel alımı, eleman alımı ve işçi alımı yapılacaktır. Firma eleman ilanlarını bu anlamda güncelleyen firma, çok sayıda kasiyer, depo personeli, satış danışmanı ve güvenlik görevlisi alımı yaparak açık pozisyonlarını doldurmak istemektedir.

Belirtilen açık pozisyonlardan herhangi birine başvuruda bulunmak isteyenler, iş başvuru formuna sitemiz üzerinden ulaşabilir ve Leke Jeans iş başvurusunda bulunabilirler.Eleman alımları ve Leke Jeans iş ilanlarını bakacağımız yazımızın alt başlıkları aşağıdaki biçimde olup, ilginizi çeken konuya tıklayarak, konu başlığına hemen varabilirsiniz.

  • İş İlanları
  • Açık İş Pozisyonları
  • İş Başvurusu Nasıl Yapılır
  • İş Başvurusunda İstenilen Evraklar
  • Çalışma Şartları ve Personel Maaşları
  •  
Leke Jeans iş ilanlarıLeke Jeans iş ilanları
Leke Jeans İş İlanları ve İş Başvurusu Formu

Leke Jeans İş İlanları Yayınlandı

  • Leke Jeans İş İlanları Yayınlandı
  • Leke Jeans Açık İş Pozisyonları
  • İş Başvurusu Nasıl Yapılır?
  • Boş Cv Örneği Doldur
  • İş Başvurusunda İstenilen Belgeler
  • Leke Jeans Çalışma Şartları 2021
  • Leke Jeans Çalışma Saatleri
  • Leke Jeans Personel Maaşları 2021
  • Leke Jeans Sıkça Sorulan Sorular
  • Leke Jeans İş Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?
  • Leke Jeans Hangi Şehirler de Personel Alımı Yapıyor?
  • Leke Jeans Güncel İş İlanları
  • Leke Jeans Mağaza Müdürü İş İlanı
  • Mağaza Satış Temsilcisi İş İlanları

Gençlere yönelik tekstil sektörünün önder kuruluşlarından olan Leke, 400’ü geçen satış noktasıyla büyük bir mağaza ağına sahiptir. Tüm bu şubelerdeki eleman gereksinimlerini dönemsel olarak tedarik eden firma, 2021 senesinde da ister kalifiye ister vasıfsız olsun, bir çok insana gelir kapısı olmaya sürecektir.

Bünyesinde; kasiyer, satış danışmanı, mağaza sorumlusu ve tezgahtar gibi iş pozisyonları bulunduran firma, Leke Jeans iş ilanları sayfasında bu konumlarla alakalı görev tanımları yapmakta ve personel alımı gerçekleştirmektedir.

Firmaya iş başvurusunda bulunmak isteyenlerin bilmesi gereken konulardan bir tanesi de, şirketin personel alımlarında aradığı kriterlerdir. Her şeyden önce takım çalışması ve kariyer hedefi olan başvurulara yönelmeyi tercih eden Leke Jeans, uzun süreli çalışma amacı taşıyan takım dostları aramaktadır.Personel adaylarında aranılan diğer nitelikleri kısaca aşağıdaki gibi sıralayabiliriz.

  • Tecrübeli veya Tecrübesiz
  • İlk Öğretim (Mezun)
  • Lise (Mezun)
  • Ön Lisans (Mezun)
  • Üniversite(Mezun)
  • Yoğun Çalışma Temposuna Uygun
  • Pozisyonunda ve Sektörün de Deneyimli
  • İnsan İlişkilerinde Başarılı, Çalışkan ve Azimli
  • Askerlik Hizmetini Tamamlamış veya Muaf
Bu İş İlanları da İlginizi Çekebilir
Ülker İş İlanları 2021
Bim Market İş Başvurusu 2021
Şok Market İş İlanları 2021
CarrefourSA İş Başvurusu
A101 İş İlanları 2021

Leke Jeans Açık İş Pozisyonları

Leke Jeans iş ilanlarını takip edenlerin iş başvurusu yapabileceği bir çok iş pozisyonu bulunmaktadır. Özellikle kasiyer, satış danışmanı ve depo elemanı pozisyonları için yayına giren iş ilanları yoğunlukta olup, part time ve stajyer alımları da yapılmaktadır.

Mağaza personeli dışında muhasebe, hukuk ve satın alma departmanları için de iş başvurusu kabul eden Leke Jeans, 2021 Leke Jeans İş Başvuru Formu‘nu çeşitli internet platformlarında yayınlamaktadır.

İş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Gelişen teknoloji ile birlikte hem iş veren hemde iş arayanlar için son derece pratik çözümler sunan internet ortamında, işveren ve iş arayanları bir araya getiren bir çok platform bulunmaktadır. Bu tarz iş arama siteleri, veri tabanında binlerce firma bulundururken, personel alımı yapan firmaların paylaşımı yaptığı iş ilanlarını yayınlamaktadır.

2021 Leke Jeans iş ilanları da internet üzerinde yayınlanmaya sürdürmektedir. Personel alımı yapılacak iş pozisyonu açılması durumunda anlık olarak iş ilanları güncelleyen firma, Leke Jeans 2021 İş Başvuru Formu ile yapılan iş başvurularını değerlendirmeye almaktadır.

Kariyer.net ve yenibiris.com gibi iş arama sitelerinin dışında Leke Jeans iş ilanlarına başvuru yapabileceğiniz bir diğer kaynak ise şirketin insan kaynakları sayfasıdır. Leke Jeans 2021 iş başvuru formunu şirketin insan kaynakları sayfasında yayınlayan Leke Jeans, şirkete yapılan iş başvurularına üç iş günü içinde neticelendirmaktadır.

Leke Jeans İş Başvurusu İçin TIKLAYINIZ

Boş Cv Örneği Doldur

İş arıyor ve çeşitli firma ve pozisyonlara öncedenden iş başvurusu yaptıysanız eğer, sizden ilk kez Cv talebinde bulunduklarına birebir şahit olmuşsunuzdur. Uzun süredir iş arıyorsanız eğer bu konu ile ilgili bilgi sahibi olduğunuzu tahmin etmek çokta zor değil aslında.Lakin iş ararken yahut iş başvurusu yapmadan önce boş Cv örneği arayan birden fazla kişi bulunmaktadır.

Sayfamızda bulunan, siz değerli okurlarımız için hazırlamış olduğumuz boş cv emsallarinden bir tanesini bilgisayarınıza indirerek, hemen özgeçmiş hazırlayabilirsiniz.Cv doldururken dikkat etmeniz gereken en mühim noktaların başında düzenli ve iş başvurularını inceleyenlere net ve güncel detaylarınızi anlatan bir cv göndermenizdir. Zira ilk intiba yönünden karşı tarafa sunmuş olduğunuz öz geçmiş sizin tercih edilmenizi sağlayabilecek en mühim dökümandır.

Cv İndir

İş Başvurusunda İstenilen Belgeler

Eğer ofis içi personel alımları dışında pozisyonlar için başvuruda bulunmuşsanız eğer, yazılı başvurunuzun dışında yalnızca yüz yüze bir görüşme sonunda başvurunuzun olumlu yahut olumsuz neticesini öğrenirsiniz.Ofis pozisyonları için iş başvuru gerçekleştirdiyseniz, sözlü ve yüz yüze mülakatların dışında yetkinlik sınavı ve psikoteknik mülakatlardan da başarı ile ayrıldığınız taktirde, Leke Jeans çalışanı olabilirsiniz.

Tüm bu iş başvurusu mülakatlarından başarılı bir biçimde ayrılıp müracaatınız onaylandığı taktirde, insan kaynakları sizden yasal olarak mecburi ve firma, pozisyona göre değişkenlik gösteren bir takım belgeler isteyecektir. Aşağıda maddeler halinde anlattığımız belgeleri e-devlet sisteminden rahatlıkla temin edebilirsiniz.

İşe Girerken İstenilen Evraklar

  • Adli Sicil Kaydı 
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • İkametgah Belgesi 
  • Askerlik Durum Belgesi
  • Kimlik Fotokopisi
  • SGK Hizmet Dökümü 
  • Öğrenim Durum Belgesi

E-Devlet Giriş Sayfası

Leke Jeans Çalışma Şartları 2021

Leke Jeans çalışma şartları olarak sektöründeki bir çok firma ile benzerlikler göstermektedir. Çalışma saatleri ve personel maaşları hususunda belirli kanun ve uygulamalara riayet eden Leke Jeans, iş başvurusu yapacak adaylar için çeşitli kaynaklarda bu konu ile ilgili açıklamalar yapmaktadır.Kanunen karşılanması zorunlu olan personel hakları ( SSK, yemek, tazminat) dışında yakacak, gıda yardımı gibi konularda belirli zamanlarda ödemeler gerçekleştiren firma, bu husustaki tutumu personeller içinde tatminiyetle karşılanmaktadır.

Leke Jeans Çalışma Saatleri

Leke Jeans personel çalışma saatleri doğal olarak mağaza açılış kapanış saatlerine göre düzenlenmiştir. Leke Jeans açılış – kapanış saatleri 09:00 ile 22:00 içindedır. Sabah saaat 09:00’da açılan Leke Jeans mağazaları akşam 22:00’da kapanmaktadır.Bu nedenle Leke Jeans personelleri vardiyalı olarak çalışmaktadır. Sabah vardiyasında bulunanlar 09:00 ile 17:00 arası mesai harcarken, akşam vardiyasında bulunanlar 14:00 ile 22:00 içinde hizmet vermektedirler.

Çalışma Saatleri
Açılış Saati 09:00
Öğle Arası 12.30 – 13.30
Kapanış Saati 22:00
Resmi Bayramları – Açık
Dini Bayramlar 13:00 – 22:00

Leke Jeans Personel Maaşları 2021

Leke Jeans personel maaşları çalışmış olduğunuz mağaza ve pozisyona göre değişmektedir. Kanunlar gereği asgari ücret uygulamasına tabii olsa da, çalışmış olduğunuz Leke Jeans şubesine göre asgari ücretin % 20 üzerinde maaş alabilirsiniz.Dediğimiz gibi Leke Jeans maaşları çalıştığınız pozisyona göre değişmektedir.

Kasiyer, satış danışmanı ve depo elemanı maaşları asgari ücretle başlarken, satın alma, muhasebe ve reklam departmanı çalışanları maaşları insan kaynakları ile yapılan görüşmeler sırasında netleşmektedir.

Bahsetmemiz gereken bir diğer konu da Leke Jeans part time maaşları. Leke Jeans part time çalışan maaşları çalıştığınız saate göre hesaplanmaktadır. Kanunlar gereği asgari ücret baz alınarak hesaplanan part time çalışanları, ayda en fazla 60 saat çalışmaktadır.Firma içinde prim sistemi bulunmaktadır. Mağaza hedeflerinin aşılması ve bireysel gücüne göre yapılan prim ödemeleri, ay sonunda personel maaşlarına yansıtılmaktadır.

Leke Jeans Sıkça Sorulan Sorular

Leke Jeans iş ilanları ile alakalı her gün bir çok geri bildirim almaktayız. Başvuru şartlarından çalışma şartlarına, personel maaşlarından çalışma saatlerine varana kadar, şirkete başvuru Leke Jeans ile alakalı bir çok konu araştırma konusu olmuştur.

Hem bu sorulara bir nebze de olsa yanıt bulabilmek, hemde başvuru sürecinizi hızlandırmak adına kısaca yanıtlandırmaya çalışacağız.

Leke Jeans İş Başvuru Formu Nasıl Doldurulur?

Leke Jeans iş ilanlarını takip edenlerin aklına gelen ilk soruların başında başvuru formu doldurma ile alakalı kısım gelecektir. Leke Jeans başvuru formunun kapsamını, eğitim detaylarınız, önceden çalışmış olduğunuz yerler ve referanslarınız oluşturmaktadır.

Başvuru formu doldururken güncel ve özen gösterilmiş bir form sunmanız son derece yararınıza olacaktır. Almış olduğunuz eğitim ve kurslara ait sertifikalar ise, sizi rakiplerinizden bir adım öne taşıyacaktır.

Leke Jeans Hangi Şehirler de Personel Alımı Yapıyor?

Leke Jeans Türkiye genelinde mağazaları bulunan, mağaza ağı son derece büyük bir firmadır. Bu nedenle olduğu tüm illerde çok fazla iş ilanı yayınlamaktadır. 

Başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi büyük şehirler için iş ilanlarını anlık olarak güncelleyen firma, 81 ilimiz için iş başvurusu kabul etmektedir.

Leke Jeans Güncel İş İlanları

Leke Jeans Mağaza Müdürü İş İlanı

Aranan Nitelikler

  • Tekstil sektöründe Mağazacılık işinde uzman,
  • 35 yaşını aşmamış,
  • Deneyim süresi en az 3 yıl,
  • Analitik düşünebilen, yönetici vasıfları taşıyan,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim kabiliyeti kuvvetli olan,
  • Dinamik çalışma temposunda poblemleri çözme kabiliyetine sahip,
  • Şirketin hedefleri ışığında yaratıcı,yenilikçi ve gelişime açık,
  • Ekibini yönetebilecek ve önderlik yapabilecek,
  • Pozisyon gereği mağaza müdürü görevlerini yerine getirebilecek,
  • Koşulsuz müşteri tatminiyetini benimseyen,
  • Bay Bayan.

Özet Bilgiler

  • Mağaza Müdürü
  • Tekstil
  • Tam zamanlı
  • Orta Düzey Yönetici
  • İstanbul Avrupa Yakası , İstanbul Anadolu Yakası
  • 2-5 yıl

Mağaza Satış Temsilcisi İş İlanları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kurulduğundan bu yana hızla ve sürekli olarak büyüyen, kurumsal müşterisi ile sektöründe önder olan firmamıza satış ekibi için görevlendirmek üzere yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek Mağaza Satış Temsilcisiarıyoruz.

Pozisyon ile alakalı kısa görev tanımı ve uygun adayların taşıması gereken özellikler aşağıda bulunmaktadır.

  • Tercihen lise mezunu,
  • Mağazacılığı meslek edinip kariyer amacında olan,
  • İstekli ve motivasyonu yüksek,
  • Sorumluluk almayı seven,
  • İletişim becerisi gelişmiş,
  • Planlı, titiz ve disiplinli,
  • Vardiyalı çalışma saatlerine ayak uydurabilen,
  •  A2 sınıfı ehliyeti olan,

İŞ TANIMI

  • E-ticaret platformu CepteŞok üzerinden verilen siparişlerin müşterinin adresine  teslim etmek,
  • Müşteri gereksinimlerini tespit edip en iyi hizmeti sunmak,
  • Ürünlerin tespit edilen standartta ve kalitede teşhir edilmesini sağlamak,
  • Mağazanın raf düzeni ve temizliğini sağlamak,
  • Kasa işlemlerini gerçekleştirmek,
  • Mağazanın ürün stoklarını takip etmek
Aday Kriterleri
Tecrübe: Tecrübeli veya tecrübeli olmayan adaylar
Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf
Eğitim Seviyesi: Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans
Pozisyon Bilgileri
Firma Sektörü: Hızlı Tüketim Malları
Departman: Satış
Çalışma Şekli : Sürekli / Tam zamanlı
Pozisyon Seviyesi: Hizmet Personeli
Ülke/Şehir: İstanbul
İş Başvurusu

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu