Başvurular

LG İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

LG İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021, iş başvurusu bölümünde LG İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı detaylara yer verdik.. LG İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021 ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

Başlıklar

LG İş Başvuru Formu ve İş İlanları 2021

 

LG personel alımı yapacak!

LG iş başvurusu yaparak sizde LG ‘ın gücünden güç alabilirsiniz. LG personel alımı haberlerinin bunun yanında bazı ilan sitelerinde bulunan LG eleman alımı ilanlarını siz değerli okurlarımız için burada paylaşmaya devam edeceğiz. LG insan kaynakları departmanının yaptığı açıklama şu biçimde:

LG Electronics dünya çapında 81 şubede çalışan 82.000 kişilik personeliyle global bir kurumdur. LG Electronics üyelerine yeni ürünler ve teknolojiler sağlamak maksadıyla büyük çaba harcar. LG Electronics dünya çapında bir elektronik/telekomünikasyon devidir. LG Electronics CDMA telefonları, Plazma TV’leri, DVD oynatıcıları, optik depolama ürünlerini, klimaları ve daha birden fazla şeyi üretir.

LG Electronics mobil ağlardan dijital TV’lere, ekranlara ve ev ağlarına kadar çok geniş bir alanda üstün teknolojiler tasarlar. Bundan dolayı LG Electronics, her şeyi kapsayan bir ortamı gerçekleştirme becerisine sahiptir. Bunların yanında LG Electronics’in yenilikçi ürünleri bireylerin hayatlarını iyileştirir ve LG Electronics mücadele ve yeniliğe dayanan kurumsal bir kültür oluşturmuştur. LG’nin durmaksızın yenilik kültürü, değişikliklere öncülük etmemizi sağlar. LG Electronics sınır tanımaz.

Vehbi Koç’un “En mühim sermayemiz insan kaynağımızdır” sözünü temel insan kaynakları felsefemiz olarak benimseyerek, insan kaynaklarımızı şirketimizin yalnızca en mühim kaynağı değil, tüm kaynakları yöneten asıl varlığımız olarak kabul ederiz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu