Başvurular

LÖSEV iş ilanları ile iş başvurusu 2022

LÖSEV iş ilanları ile iş başvurusu 2022, iş başvuru bölümüzde LÖSEV iş ilanları ile iş başvurusu ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. LÖSEV iş ilanları ile iş başvurusu başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

LÖSEV iş ilanları ile iş başvurusu

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı veya hepimizin bildiği gibi kısa adı ile LÖSEV, lösemili çocuklara yardım etmek ve gereksinimlerini karşılamak amacı ile 1988 senesinde kurulmuş olan bir vakıftır. Ülkemizde her sene binden fazla lösemili çocuk vakası ortaya çıkmaktadır. Bu durum çoğu zaman hastalıkla mücadele için yeterli maddi gücü olmayan vatandaşlarımızı zorlamaktadır. LÖSEV de bu çocukların gereksinimlerini karşılamak, hastalığı tanıtmak ve hastalık ile ilgili toplumun bilinçlenmesini sağlamak maksadıyla Ankara ilimizde onkolog Dr. Üstün Ezer aracılığıyla kurulmuştur. Kurulmuş olduğundan bu yana faaliyetlerine ara vermeden devam eden vakıf, çeşitli zamanlarda bünyesinde yeni çalışanlara ihtiyaç duymaktadır. Vakıf bu bağlamda çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapmaktadır. LÖSEV aracılığıyla yayına giren bütün iş ilanları, iş olanakları, iş olanakları, açık iş pozisyonları, kariyer fırsatları ile iş başvuru formu, iş talep formu gibi iş başvurusu ayrıntıları yazımız devamındadır.

  • LÖSEV Vakfı İş İlanları 2022
  • LÖSEV İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

LÖSEV Vakfı İş İlanları 2022

LÖSEV bünyesinde şimdilerde 20 bini aşkın lösemili çocuk bulunmaktadır. Vakıf; İstanbul, Eskişehir, İzmir, Bursa ve Antalya illerimizde şubelere sahiptir. Bunların dışında Türkiye’nin ilk lösemili çocuklar anaokulu ve ilkokulu Lösev aracılığıyla açılmıştır. Yine Lösemili Çocuklar Köyü, Lösemili Çocuklar Hastanesi Lösante ülkemizde bu alanda ilk kez bu vakıf aracılığıyla hizmete alınmıştır. LÖSEV ülkemizde büyük bir farkındalık yaratmayı başarmış fakat bunu halen yetersiz görmektedir. Bu nedenten de çalışmalarına ara vermeksizin arttırarak sürdürmektedir. Bu bağlamda bünyesine de çeşitli zamanlarda personel alımı, eleman alımı, memur alımı, işçi alımı yapmaktadır.

LÖSEV aracılığıyla yayına giren yahut yayına girmesi olabilecek iş ilanları içinde; biyolog, avukat, öğretmen, psikolog, hemşire, sosyolog, sosyal hizmet sorumlusu, hasta danışmanı, eczacı, ameliyat hemşiresi, bulaşıkçı, aşçı, özel güvenlik görevlisi gibi çok sayıda kadro ve pozisyon yer alıyor. İş ilanları içinde ilköğretim mezunu, lise mezunu, ön lisans mezunu ve üniversite mezunu olan bay bayan, işinde uzman deneyimsiz adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar yer alıyor. Peki tüm bu iş ilanlarına nasıl ve nereden iş başvurusu yapılır?

LÖSEV İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

LÖSEV bünyesinde çalışma fırsatı elde etmek için aşağıda vermiş olduğumuz iş başvuru formu vasıtası ile başvurularınızı kolay bir biçimde uygulayabilirsiniz. Sayfaya girmenizin akabinde hangi ilde başvuru yapacaksanız o ile tıklamanız yeterli gelmektedir. Akabinde o il ile ilgili açık iş pozisyonları sayfası açılacaktır. Burada başvuru şartları ve tarihleri gibi bilgileri görebilir ve anında iş başvurusu uygulayabilirsiniz. Yapacak olduğunuz iş başvuruları ardından kurumun insan kaynakları departmanı aracılığıyla geniş bir şekilde olarak incelenecek ve başvurusu olumlu bulunan adaylar iş görüşmesi için çağrılacaklardır.

LÖSEV İş Başvuru Formu Doldurmak İçin TIKLAYIN

LÖSEV Gönüllü Kayıt – Gönüllü Başvurusu

LÖSEV bünyesinde ücretli yani maaşlı çalışanlar olduğu gibi gönüllü olarak çalışan bireylerimiz de bulunmaktadır. Bu bireyler de gönüllülük başvurularını aşağıda vermiş olduğumuz başvuru formu ile gerçekleştirebilmektedirler. Bu makalemizde LÖSEV iş ilanları ile işe alım süreci ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz.

LÖSEV Gönüllü Başvuru Yapmak İçin TIKLAYIN


DİĞER LÖSEV HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, lösev hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan lösev açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu