Başvurular

Lüleburgaz Belediyesi personel alımı yapıyor 2022

Lüleburgaz Belediyesi personel alımı yapıyor 2022, iş başvuru bölümüzde Lüleburgaz Belediyesi personel alımı yapıyor ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Lüleburgaz Belediyesi personel alımı yapıyor başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Lüleburgaz Belediyesi personel alımı yapıyor

Kırklareli ilimizde yer almakta olan Lüleburgaz Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı kapsamı içinde personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. İlan kapsamı içinde avukat alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar ilana 14 Ocak 2019 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgiler yazımız devamında bulunmaktadır.

Lüleburgaz Belediyesi Personel Alımı İlanı 2019

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana gün içinde herhangi bir başvuru yapabilirler. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla iş gücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının sürekli olarak (daimi), geçici iş gücü isteklerine yapılan başvurularda bireylerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır.

Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurum ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır. Adaylarda aranan başvuru şartları aşağıda verilmiştir.

Lüleburgaz Belediyesi personel hizmetleri anonim şirketi bünyesinde 5393 sayılı Belediye Kanununun 49. Maddesi gereği haftanın belirli gün ve saatleri civarında kısmi zamanlı çalıştırılmak üzere aşağıdaki özellik ve sayısı gösterilen personel alımı yapılacaktır. Başvuruların kapsamlı bir özgeçmiş ile Özerler Mahallesi İstanbul Caddesi Numara 51/1 Ata İş Merkezi Kat : 1 İşyeri Numarası : 102 Lüleburgaz adresindeki Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri Anonim Şirketi’ne 14.01.2019 Pazartesi saat 17:30’a kadar şahsen yapılması gerekmektedir.

09/04/2018 tarih ve 2018/11608 sayılı bakanlar kurulu kararı gereği tespit edilen tüm adaylar için geçerli genel şartlar;

  • Türk Vatandaşı olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmamak
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş olmak, askerliğini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa ayrılmış olmak
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak
  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması yapılmış olmak

Kısmi Zamanlı Avukat 1 Adet

  • Üniversitelerin Hukuk fakültelerinden mezun olmak
  • MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen
  • Planlama, organizasyon ve analitik düşünme kabiliyeti gelişmiş
  • Lüleburgaz’da ikamet edebilecek
  • En az 10 yıllık iş deneyimine sahip
  • İş hukuku alanında profesyonel
  • Etkin iletişim kurabilen, kuvvetli yazılı ve sözlü ifade kabiliyetine sahip
  • Çözüm odaklı, organize ve koordine etme kabiliyeti yüksek
  • Takip kabiliyeti kuvvetli, zaman yönetiminde başarılı

Bu makalemizde Lüleburgaz Belediyesi aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili geniş bir şekilde başvuru bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurumca yayına giren ilanlara Lüleburgaz Belediyesi iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu