Başvurular

Makina Kimya Endüstrisi İşçi Alımı Yapacak 2022

Makina Kimya Endüstrisi İşçi Alımı Yapacak 2022, iş başvuru bölümüzde Makina Kimya Endüstrisi İşçi Alımı Yapacak ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Makina Kimya Endüstrisi İşçi Alımı Yapacak başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Makina Kimya Endüstrisi İşçi Alımı Yapacak

Makina Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü veya kısa adıyla MKEK yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı yapacağını açıkladı. MKEK işçi alımı ilanı kapsamı içinde bilgisayarlı nümerik kontrol teknisyeni yani CNC teknisyeni alımı yapacaktır. Adayların ortaöğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Adaylar ilana 30 Temmuz 2018 tarihine kadar iş başvurusu yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Engelli İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10 gün içinde herhangi bir İŞKUR İl Müdürlüğüne/Hizmet Merkezine şahsen yahut www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. Taleplere 2016 yahut 2018 Engelli Kamu Seçme Sınavı(EKPSS )puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir fakat birini seçmek zorunludur. Taleplere başvuru yapan ve nihai listede bulunan adaylar, eğitim durumu, öncelik durumu, yabancı dil vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı yahut sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.

Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi ışığında yalnızca bir talebe müracaatı kabul edilecektir. Merkezi sınav uygulanmayacak bireylerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içinden öncelik belge tarihlerine göre talep rakamının üç katını geçmeyecek biçimde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. Bu durumlarını belgeleyemeyenler yahut yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada bulunan diğer bireyler listelere dahil edilecektir. İşyerine ismi bildirilen bireylere yazılı yahut sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu aracılığıyla adaylara yazılı olarak bildirilecektir. Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli olarak yahut geçici işgücü talebine işverence davet edildikleri halde mücbir nedenler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden yahut kamuda sürekli olarak işçi statüsünde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik ile ilgilin ikinci kez yararlanılamaz.

Talebe başvurulurken 2016 yahut 2018 EKPSS puanından birini seçmek zorunludur.

Çalışma adresi MKE AĞIR SİLAH VE ÇELİK FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ KIRIKKALE olup mülakatlar MKE KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ANADOLU MEYDANI ANKARA’dır.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Bilgisayarlı Nümerik Kontrol (CNC) Teknisyeni
Genel Birim Adı Genel Bölüm Adı Öğrenim Seviyesi
Lise ve Dengi Okul CNC Bölümü Ortaöğretim (Lise ve Dengi)
Sınav Kategorisi Sınav Adı Sınav Puan Türü En Az Puan Limiti Sınav Giriş Tarihi
Kamu Personel Sınavları KPSS EKPSS 0

Bu makalemizde MKEK aracılığıyla yapılacak olan işçi alımı ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler sunduk. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayına giren tüm ilanlara MKEK iş ilanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu