Başvurular

Malatya Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022

Malatya Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı 2022, iş başvuru bölümüzde Malatya Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Malatya Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Malatya Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı Yapacağını Açıkladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi yayınlamış olduğu iş ilanı ile işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Malatya Büyükşehir Belediyesi ilan kapsamı içinde futbol antrenörü alımı yapacaktır. Adaylar ilana 4 Ocak 2018 tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Adaylarda aranan başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri ile ilana dair diğer geniş bir şekilde bilgilere haberimiz devamından varabilirsiniz.

Malatya Büyükşehir Belediyesi İşçi Alımı İlanı 2018

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayına girdiği tarihten bu yana 10  gün içinde talebin yayına girdiği yerdeki il müdürlüğümüzde yahut www.iskur.gov.tr İnternet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. Gerçeğe aykırı belge verenlerin veya beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlemi yapma hakkı saklıdır. 12 Ocak 2018 tarihinde saat 11:00 ile 12:00 içinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasında kura çekimi yapılacaktır. Başvuranların kuraya katılmaları için işveren aracılığıyla bunun bunun yanında davet yapılmayacaktır. Belirtilen belgeleri iş yerine kura tarihinden önce işverene ibraz etmek zorundadır. Belgesini ibraz etmeyenlerin kura çekimine dahil edilmeyeceklerdir.

Adayların ampute futbol 1 kademe belge sahibi olmaları, en az 5 yıllık işinde uzman antrenör belgesi sahibi olmaları ve A sınıfı milli sporcu belgesi sahibi olmaları ve ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir.

Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Futbol Antrenörü 5
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
MALATYA BÜYÜK ŞEH,R BELEDİYESİ HİZMET BİNASINDA 12.01.2018 11:00 – 12:00

Çalışma Adresi : İNÖNÜ MAH. İNÖNÜ CAD. NO 182 YEŞİLYURT/MALATYA

İletişim : Ünal Bayram 0422 377 11 88

Bu makalemizde Malatya Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla gerçekleştirilecek olan işçi alımı ilanına dair başvuru formu, tarihleri ve şartları ile ilgili geniş bir şekilde ilan bilgilerine yer verdik. Konu ile ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden dile getirebilirsiniz. Ayrıca Belediyeye ait tüm ilanlara Malatya Büyükşehir Belediyesi iş başvuru formu sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER İŞÇİ ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, işçi alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan işçi alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu