Başvurular

20 Şehir 22 İlçe KPSS Şartsız Belediye Personeli Alım İlanları Yayımlandı

20 Şehir 22 İlçe KPSS Şartsız Belediye Personeli Alım İlanları Yayımlandı, iş başvuruları bölümünde 20 Şehir 22 İlçe KPSS Şartsız Belediye Personeli Alım İlanları Yayımlandı ile alakalı başvuruyu siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik.. 20 Şehir 22 İlçe KPSS Şartsız Belediye Personeli Alım İlanları Yayımlandı ile alakalı tüm ayrıntılar makalemizde..

20 Şehir 22 İlçe KPSS Şartsız Belediye Personeli Alım İlanları Yayımlandı

Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan belediyeler yayımladıkları alım ilanları ile memur ve işçi alımı yapmaya sürdürmektelar. Kamuilanlari.com olarak bu haberimizin detay kısmında Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan belediyelerin KPSS puan şartı olmadan yayımladıkları alım ilanlarını bir araya getirdik.. 

Söz konusu belediye memuru ve belediye işçisi alım ilanlarında çok sayıda kadroda personel alımı yapılacağı ilan edilirken alımlara farklı eğitim düzeylerinden mezun adaylar içinden personel alımı yapılacağı açıklamaldu. 

ALIM YAPILACAK ŞEHİRLER

Türkiye İş Kurumu’nun internet sayfası üzerinden yayımlanan belediye personeli alım ilanlarında 20 şehirde bulunan belediyeler ve bu belediyelere bağlı birimler aracılığıyla yayımlanmış ilanlar yer alıyor. İlanlarda bunun bunun yanında 22 ilçe belediyesinin ilanı da yer alıyor. 

Bu bağlamda alım yapılacak şehirlerin listesi şu biçimde;

Ankara, Antalya, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Diyarbakır, Hatay, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Manisa, Mardin, Şanlıurfa, Tekirdağ.



KADRO DETAYLARI

Belediyeler aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılıyor. Adayların dikkat etmesi gereken konuların başında işçi kadrosu için okur yazar olmak yeterli oluyor. Memur kadroları için ise en az lise mezunu olma şartı yer alıyor. 

İlanlarda bulunan kadrolar ise genel donanımlarıyla şöyle oluyor. Belediye personeli alım ilanlarının büyük bir kısmı ofis personelleri ve saha işçileri pozisyonlarına yapılıyor. Ayrıca çeşitli pozisyonlarda sağlık personeli, farklı alanlarda mühendis, tekniker, öğretmen, eğitici, okutman, halkla ilişkiler, uzman personeller, şoför, güvenlik görevlisi, büro personeli, büro işçisi, yardımcı personel, hizmetli gibi kadrolarda alımlar oluyor.

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediye personeli alım ilanlarına başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları her belediyeye göre değişiklik gösterse de adayların sağlamaları gereken bu şartları siz değerli okurlarımıza genel özellikleri aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler aracılığıyla yayımlanan ilanlarda bulunan pozisyonlar için tespit edilen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum aracılığıyla tespit edilen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu yanıtlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak yahut muaf tutulmak.

İLANA NASIL ULAŞIRIM?

Haberimizin içinde dile getirdiğimiz gibi söz konusu bu alımlar Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanıyor. İlanlara ulaşmak ve başvuruların nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorsanız aşağıda bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz. 

Adaylara Uyarı

Ayrıca söz konusu alım ilanlaırnda başvuru süreçlerine dikkat edilmeli. Zira bazı belediyeler bir yahut iki günlük başvuru süreçleri ile ilan yayımlayabiliyor. 

20 şehrin belediye personeli alım ilanı için TIKLAYINIZ

KPSS Şartsız Personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu