Başvurular

Maliye Bakanlığı GİB 3 Bin Personel Memur Alımı 2022

Maliye Bakanlığı GİB 3 Bin Personel Memur Alımı 2022, iş başvuru bölümüzde Maliye Bakanlığı GİB 3 Bin Personel Memur Alımı ile alakalı ayrıntıları siz değerli okurlarımız için bir araya getirdik. Maliye Bakanlığı GİB 3 Bin Personel Memur Alımı başvurusu ile alakalı detaylar makalemizde..

Başlıklar

Maliye Bakanlığı GİB 3 Bin Personel Memur Alımı

Kayıt dışı ile mücadeleyi arttırarak kayıt dışı sayılarını azaltmayı ve ekonomiye ciddi katkı sağlamayı amacında olan Maliye Bakanlığı bu bağlamda 2015 senesinde 1.500 uzman yardımcısı, 150 avukat, 200 şoför ve 200 güvenlik görevlisi ve 200 hizmetli ve vergi müfettişi olmak üzere  3 bin personel alımı yapacak.  Maliye Bakanlığı memur alımı başvuru şartları, başvuru tarihleri, başvuru formu ve Maliye Bakanlığı eleman alımı ayrıntıları yazımızın devamında.

  • MALİYE BAKANLIĞI GİB PERSONEL ALIMI 2015
  • GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2015
  • MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU FORMU

MALİYE BAKANLIĞI GİB PERSONEL ALIMI 2015

Maliye Bakanlığı yeni yılda elektronik tahsilatı arttırmak çalışmalarına hız kazandırdı.  Vergi tahsilatına yetkili bankaların vadesinden sonra vergi tahsilatı yapabilmeleri için program değişikliği çalışmaları tamamlandı. Bankaların internet bankacılığı ile vergi tahsilatı yapabilme çalışmaları tamamlanarak 24 banka performans programı ile uygulamaya geçti.

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2015

Kayıt dışı ile mücadele kapsamı içinde da müfettiş sayısını arttırmayı planlayan Maliye Bakanlığı, çoğunluğu uzman kişilerdan bir araya gelen 3 bine yakın personel alımı gerçekleştirecek.  Yapılacak olan personel alımı Gelir İdaresi Başkanlığı yani GİB bünyesine alınacak.  Gelir İdaresi Başkanlığı memur alımı kapsamı içinde 1.500 gelir uzman yardımcısı, 150 avukat, 200 koruma ve güvenlik görevlisi, 200 şoför ve 200 hizmetli alımının yanında vergi müfettişi de alacak olan Maliye Bakanlığı toplam personel alımı sayısı 3 Bini bulacak.

MALİYE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE BAŞVURU FORMU

Maliye Bakanlığı GİB aracılığıyla alımı gerçekleştirilecek olan personeller de aslında Maliye Bakanlığı’nın en fazla mücadele ettiği kayıt dışı istihdamın engellenmesinde görev alacak. GİB Personel alımı ile alakalı bir açıklama yahut ilan yayına girdiği taktirde devlette olarak sizlerle paylaşımda bulunacağız. Maliye Bakanlığı personel alımı başvuru formu, başvuru tarihleri ve başvuru şartları bulunan herhangi bir ilan yayınlamış değil. Konu ile ilgili güncel bir açıklama geldiğinde takip edebilmek ve başvuru yapabilmek için sosyal ağlardan aşağıdaki adreslerden bizleri takip edebilirsiniz. Ayrıca kurum aracılığıyla yayınlanmış olan diğer bütün ilanlara Maliye Bakanlığı İş İlanları sayfasından varabilirsiniz.


DİĞER PERSONEL ALIMI HABERLERİNİ ÖNCE SİZE GÖNDERELİM!

Devlette.com, personel alımı hususunda tüm yeni haberleri ve açıklamaları çok yakında zamandan anlık olarak takip etmektedir ve bu bildiriler ilk kez bu sitede yayınlanmaktadır. Bu nedenle devlette.com’un paylaştığı haberleri takip etmeniz ve bi hayli hızlı adım atmanız yararınıza olacaktır. Devlette.com’dan yapılan personel alımı açıklamalarını ve haberlerini en önce siz almak istiyorsanız aşağıdaki kanallardan bize abone olabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu